PS4 mü, Xbox One mı, Nintendo Switch mi?

OceanKing

Kilopat
Güzel bi bilgisayarım var kullanıyorum ama bir de konsol almayı düşünüyorum.
Konsol almalı mıyım?
Almalıysam Playstation mu, Xbox mı, Nintendo Switch mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Exclusive oyunlar oynayacaksanız konsol alabilirsiniz. Ben fiyatından ve Forza Horizon 4 hediyesinden dolayı Xbox One S almıştım. PS4 bazı yönlerden Xbox'ın önünde olsa bile Xbox o kadar da kötü bir konsol değil. Aksine birçok açıdan başarılı bir konsol. İlk defa Xbox satın aldım ve PS'ı tavsiye etmeme rağmen bu konsolun sunmuş olduğu imkanlar beni fazlasıyla kendine bağladı.

Açıkcası eğer aceleniz ve maddi açıdan sıkıntınız yok ise yeni konsolların gelmesini beklemenizi öneririm çünkü örneğin PS5'in geri uyumluluk ile PS4 oyunlarını da çalıştıracak. Eğer şimdi almayı düşünüyorum derseniz, fikrimce konsolu konsol yapan oyunlarıdır ve xbox'ın kendisine has 1 2 güzel oyunu var iken PlayStation bu konuda oldukça ileride. Nintendo ise oyun zevkim açısından almayacağım bir konsol olurdu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Açıkcası eğer aceleniz ve maddi açıdan sıkıntınız yok ise yeni konsolların gelmesini beklemenizi öneririm çünkü örneğin PS5'in geri uyumluluk ile PS4 oyunlarını da çalıştıracak. Eğer şimdi almayı düşünüyorum derseniz, fikrimce konsolu konsol yapan oyunlarıdır ve xbox'ın kendisine has 1 2 güzel oyunu var iken PlayStation bu konuda oldukça ileride. Nintendo ise oyun zevkim açısından almayacağım bir konsol olurdu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok sağolun :)

Eğer Exclusive oyunlar oynayacaksanız konsol alabilirsiniz. Ben fiyatından ve Forza Horizon 4 hediyesinden dolayı Xbox One S almıştım. PS4 bazı yönlerden Xbox'ın önünde olsa bile Xbox o kadar da kötü bir konsol değil. Aksine birçok açıdan başarılı bir konsol. İlk defa Xbox satın aldım ve PS'ı tavsiye etmeme rağmen bu konsolun sunmuş olduğu imkanlar beni fazlasıyla kendine bağladı.
Evet xbox ve ps arasında fiyat farkı da var
Alakasız soru: Game Pass kullanıyor musun peki

Çocukluğumdan beri Playstation sahibiyim; eskiden beri teknik desteği olsun, Türk oyunculara gösterdiği ilgi olsun çok iyiydi. Son zamanlarda Sony, PS Plus ile aylık gayet güzel oyunlar veriyor. The Last Of Us oyununu oynamadıysanız sırf bu oyundan dolayı bile ps4 tercih edilebilir. PS4'te sahip olduğunuz oyunları, önümüz 1-2 yıl içerisinde çıkacak yeni konsol ps5'in çalıştıracağı duyuruldu. Hayatımda hiçbir zaman xbox sahibi olmadım bu yüzden şunu seçin diyemem. Ben sadece neden ps tercih edilmeli konusunda aklıma gelen playstation özelliklerini söyledim. Aklıma geldikçe daha eklerim. XBOX kullanan başka bir kişi de xbox'ın özelliklerini yazarsa iyi olur. Siz de hangisi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edersiniz. Son olarak da buradan karşılaştırmayı görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı