Çok sağolunAçıkcası eğer aceleniz ve maddi açıdan sıkıntınız yok ise yeni konsolların gelmesini beklemenizi öneririm çünkü örneğin PS5'in geri uyumluluk ile PS4 oyunlarını da çalıştıracak. Eğer şimdi almayı düşünüyorum derseniz, fikrimce konsolu konsol yapan oyunlarıdır ve xbox'ın kendisine has 1 2 güzel oyunu var iken PlayStation bu konuda oldukça ileride. Nintendo ise oyun zevkim açısından almayacağım bir konsol olurdu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Evet xbox ve ps arasında fiyat farkı da varEğer Exclusive oyunlar oynayacaksanız konsol alabilirsiniz. Ben fiyatından ve Forza Horizon 4 hediyesinden dolayı Xbox One S almıştım. PS4 bazı yönlerden Xbox'ın önünde olsa bile Xbox o kadar da kötü bir konsol değil. Aksine birçok açıdan başarılı bir konsol. İlk defa Xbox satın aldım ve PS'ı tavsiye etmeme rağmen bu konsolun sunmuş olduğu imkanlar beni fazlasıyla kendine bağladı.
Türk oyunculara gösterdiği ilgi olsun çok iyiydi.
Bence PS'nin Türk oyunculara gösterdiği ilgi değil de Türk oyuncuların PS'ye gösterdiği ilgi çok fazlaydı.Türk oyunculara gösterdiği ilgi olsun çok iyiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.