PS4 ne kadar eder?

Hocam 10k koy satılmadıkça 1K 1k aşağı indirirsin fiyatı. Aynı şekil çok talep görürse 1-2K arttır fiyatı.
Hmm sonra ne yapsın, çok biliyorsun galiba bu işleri böyle çok talep olunca fiyatı absürt şekilde arttırmalar vesaire. Günlük hayatında da şey diye soruyor musun acaba: "Araba fiyatları vesaire neden böyle pahalanıyor acaba?" Bu yaptıklarınız resmen fırsatçılık. Arkadaş 10.000TL gibi bir ücrete koyabilir evet ama bak bakalım satılabilecek mi?(Oyunları fark ediyorum, çoğu oyunun modası çokta geçmiş durumda. PS sahipleri bu oyunlar için bu aletleri emin olun kullanmıyorlar, bu oyunlar için bilgisayarlar fazlasıyla zaten iş görüyor. Dikkatli okuyun ve tepki gösterecekseniz de doğru düzgün tepki gösterin.)
 
Hmm sonra ne yapsın, çok biliyorsun galiba bu işleri böyle çok talep olunca fiyatı absürt şekilde arttırmalar vesaire. Günlük hayatında da şey diye soruyor musun acaba: "Araba fiyatları vesaire neden böyle pahalanıyor acaba?" Bu yaptıklarınız resmen fırsatçılık. Arkadaş 10.000TL gibi bir ücrete koyabilir evet ama bak bakalım satılabilecek mi?
Fırsatçılık... Kesinlikle katılıyorum.
 
Hmm sonra ne yapsın, çok biliyorsun galiba bu işleri böyle çok talep olunca fiyatı absürt şekilde arttırmalar vesaire. Günlük hayatında da şey diye soruyor musun acaba: "araba fiyatları vesaire neden böyle pahalanıyor acaba?" bu yaptıklarınız resmen fırsatçılık. Arkadaş 10.000TL gibi bir ücrete koyabilir evet ama bak bakalım satılabilecek mi?

Brom satılmadıkça fiyat düşürülür buna ticaret denir, fırsatçılık denmez. Sıfırları bile fahiş fiyatta satıldığı için ikinci el PS4'ün 4, 5 bin olmasını bekliyorsun herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 10k'ya koyun oyunsuz 2 adet kol olanları bile 8,500,9,000'den satıyorlar.






ve daha fazlası, bu söylediğiniz fiyatları nerede gördünüz anlam veremiyorum.

Brom satılmadıkça fiyat düşürülür buna ticaret denir, fırsatçılık denmez. Sıfırları bile fahiş fiyatta satıldığı için ikinci el PS4'ün 4, 5 bin olmasını bekliyorsun herhalde.
Her şeyin ederi kesinlikle vardır, dolar ve kur ortada. Bu cihazlar ortalama 6.000 ila duruma göre 8000 - 9.000TL gibi bir fiyatlardan satılabiliyor fakat böyle talep arttıkça fiyat yükseltme fırsatçılıktan başka bir şey değil, orada da belirttim.

Ekstra olarak kimsenin satış fiyatına bir şey diyemem, mal kiminse istediği fiyatı çekebilir. Yukarıda kurulan bir cümleye karşılık bir açıklama yaptım, ürüne herhangi bir şekilde çamur vesaire atmadım.
 
Hocam attığınız son iki veya üç üründe az oyun var evet fiyatları düşük olabilir ama ülkemiz'de oyunlar bile 100 ila 1000 TL'den satıldığını hesaplarsak nasıl bir fiyat konulabilir ki?
Şu şekilde izah etmek isterim, parantez içinde belirtmiştim. Bazı oyunlar haricinde çoğu oyunun modası geçmiş bir durumda, insanlar bu oyunlar için bu alete ekstra para ödemek istemez ama satan arkadaş bunun için alır diyorsa istediği fiyatı kafasında şekillendirebilir. Ben tekrardan söylemek istiyorum ki bu yazıyı arkadaşın PS4'ü için değil yukarıda yazılan "talep arttıkça fiyat artımı" üzerine yaptım. 😇
 

Yeni konular

Geri
Yukarı