Bir Underground 3 değil fakat yaklaşmış. (2.7) de bırakırım. Hala biraz eksiklikleri var. Oyun çok sarıyor, sahne geçişleri mükemmel. Gerçek kişilerle piyasa felan yapıyorsun. Kesinlikle öneririm.
Oyun HDD 'de yavaş kalıyor, haritadan düşme sorunları var, sahne yüklemeleri biraz uzun sürüyor. SSD 'e kurmayı tavsiye ederim. (PC Kullanıcıları için.)
(İlerleyen yıllarda bu konu değerlenir. Genelde "alınır mı" konuları çok tutuyor. Bir notum olsun. )
Hayırlı olsun kardeşim memnun musun ? Ben oyunları internetten alıyorum kutulu olarak yada Samsun içi takas yapıyorum. Psn'de ben de sıkıntı yaşadım İninal kart ile maalesef. Sinir oldum Paypal nakit kart aldım onunla denemeye çalışacağım.
Hayırlı olsun kardeşim memnun musun ? Ben oyunları internetten alıyorum kutulu olarak yada Samsun içi takas yapıyorum. Psn'de ben de sıkıntı yaşadım İninal kart ile maalesef. Sinir oldum Paypal nakit kart aldım onunla denemeye çalışacağım.
Aynen çok memnun kaldım. Uncharted var şimdilik sadece. İnternetten oyun bakıyorum. Ama pek bulamıyorum. Psn izin verse ordan alacağım orası da olmuyor. Bana GTA 5 birde NFS Rivals olsa yeter şimdilik.
Aynen çok memnun kaldım. Uncharted var şimdilik sadece. İnternetten oyun bakıyorum. Ama pek bulamıyorum. Psn izin verse ordan alacağım orası da olmuyor. Bana GTA 5 birde NFS Rivals olsa yeter şimdilik.
Paypal nakit kart ile sonuç alırsam haber veririm sen de onu kullanırsın. İnternetten başvuru yapıyorsun kapına kadar ücretsiz getiriyorlar ancak ilk para yüklemende hesabından 4 TL kesiyorlar o kadar. TEB ATM'lerinden para yüklemek de ücretsiz