PS4 Need for speed 2015 alınır mı ?

kajmeran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar need for speed 2015 alıyım mı? Nasıl oyun, değer mi almaya? İndirimdeydi en son 80 tl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Underground 3 değil fakat yaklaşmış. (2.7) de bırakırım. Hala biraz eksiklikleri var. Oyun çok sarıyor, sahne geçişleri mükemmel. Gerçek kişilerle piyasa felan yapıyorsun. Kesinlikle öneririm.

Oyun HDD 'de yavaş kalıyor, haritadan düşme sorunları var, sahne yüklemeleri biraz uzun sürüyor. SSD 'e kurmayı tavsiye ederim. (PC Kullanıcıları için.)

(İlerleyen yıllarda bu konu değerlenir. Genelde "alınır mı" konuları çok tutuyor. Bir notum olsun. :D )

Bence bahar indiriminde iken kaçırılmamalı, gayet güzel oyun fiyatı tekrar yükselmeden almanızı tavsiye ederim :)

Batu aldım bende konsolu geçen hafta. :) Ama psn oyun alamıyorum. Sen nerden alıyorsun oyunları?
Hayırlı olsun kardeşim memnun musun ? :) Ben oyunları internetten alıyorum kutulu olarak yada Samsun içi takas yapıyorum. Psn'de ben de sıkıntı yaşadım İninal kart ile maalesef. Sinir oldum Paypal nakit kart aldım onunla denemeye çalışacağım.

Hayırlı olsun kardeşim memnun musun ? :) Ben oyunları internetten alıyorum kutulu olarak yada Samsun içi takas yapıyorum. Psn'de ben de sıkıntı yaşadım İninal kart ile maalesef. Sinir oldum Paypal nakit kart aldım onunla denemeye çalışacağım.
Aynen çok memnun kaldım. Uncharted var şimdilik sadece. İnternetten oyun bakıyorum. Ama pek bulamıyorum. Psn izin verse ordan alacağım orası da olmuyor. :) Bana GTA 5 birde NFS Rivals olsa yeter şimdilik. :)

Aynen çok memnun kaldım. Uncharted var şimdilik sadece. İnternetten oyun bakıyorum. Ama pek bulamıyorum. Psn izin verse ordan alacağım orası da olmuyor. :) Bana GTA 5 birde NFS Rivals olsa yeter şimdilik. :)
Bahar indiriminde fırsatlar çok iyi ama yararlanamamak üzüyor beni. Sony yaz indirimi de yapar herhalde diye düşünüyorum :)

İndirim yapar tabi de bizde kart yok. Kabul etmiyor nasıl alacağız oyunları?
Paypal nakit kart ile sonuç alırsam haber veririm sen de onu kullanırsın. İnternetten başvuru yapıyorsun kapına kadar ücretsiz getiriyorlar ancak ilk para yüklemende hesabından 4 TL kesiyorlar o kadar. TEB ATM'lerinden para yüklemek de ücretsiz :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı