PS4 nerede satılır?

Her masamda en az 15 tane oyun var ve hepsi Store'dan alınma hepsi parası ile alınma, hala iddialaşıyorsun hayır kardeşim yanlış biliyorsun çoğu Cafe sahibi, sahtekarlık yapmayan insanlara değer veren kişiler PS4 kırdırtmaz bir sürü özelliğini kaybettiğini bildiği için. Kaldı ki ben bunu sana kanıtlayabilirim de o eskidendi PS3'te kaldı kırdırtma olayı.

Hangi özellikleri kaybediyor söyler misiniz aksine özellik bile ekliyor.

Kardeşlik iki hesapta oluyor diye biliyorum yine de sadece yarı fiyatına düşürür.

10 tane masa var hepsinde FIFA 22 var desek ve oyunun fiyatının 700 TL olduğunu hesap edersek kardeşiniz hiç kar etmiyor.
Bence emin olmadan konuşmayın tanıdığım bütün PS cafeciler kırdırıyor.
Sizin kardeşiniz mi kırdırmayacak.

Hatta bak sana şirket olayımızdan bahsedeyim PS5'lere yer açmak için 5 tane masayı tamamen televizyonları ile birlikte 15 bin TL'ye sattım başka bir kafe sahibine sence alan kişi salak mı yarı yarıya almak varken benden bu fiyata alsın.

Eğer kırdırılırsa Türkçe yama, bedava oyun ve kodlama gibi şeyler yapılabiliyor eğer kırdırılmaz ise tek eksisi Online oynayamamak bence kırdırmak her halükarda daha mantıklı.

Siz kırdırtın o vakit, bu arada bir şey olduğun da yetkili servisinde işlem yapmıyorlar onu da söyleyeyim.

Kırdırırsanız daha pahalıya satarsınız.
Kırdırmak için sürümü 9.03 altında olması yetiyor. Her açtığınızda da tekrar kırmanız gerekiyor. PS3 ile karıştırdınız galiba.
Siz kırdırtın o vakit, bu arada bir şey olduğun da yetkili servisinde işlem yapmıyorlar onu da söyleyeyim.
PS4'lerde Jailbreak kapatıp açınca geçmiyor mu?

Kırdırmak için sürümü 9.03 altında olması yetiyor. Her açtığınızda da tekrar kırmanız gerekiyor. PS3 ile karıştırdınız galiba.

PS4'lerde Jailbreak kapatıp açınca geçmiyor mu?

Detaylarını bilmiyorum, hiç kırdırtmadım ama Cafe sahibi dostlarım yetkili servis kırdırtıldığını biliyor ve işlem yapmıyor demişti. Kısacası PS tamircisi bulup ona yaptırman gerekli herhangi bir durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı