PS4 normal bir kullanıcı için yeterli mi?

xCheesy99

Decipat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
3.567
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. 7 ay önce senelerdir hayalini kurduğum PS4 cihazına kavuşmuştum. Ben grafikleri ve FPS olayını umursamam. 15 FPS ile yaşamaya alışmış insanım ben. Eğlenceye bakarım. Oyun oynamayı çok severim ama yeni nesil cihazları alamam öyle bir bütçem yok. Series S diyeceksiniz ama o benim yaşadığım ülkede neredeyse bulunmuyor. Sizce PS4 ile beraber uzun yolculuğumuz olabilir mi? Oyun çıkmaması konusuna gelirsek 2-3 sene diyor herkes biraz üzülmüyor değilim ama yine de beni idare eder mi? PS3 alan insanlar var ki ilk ben de öyle yapacaktım ama arkadaşlarımda PS4 olunca öğrenciliğim için biriktirdiğim paradan çekip aldım. Sizce hata mı yaptım yoksa keyifle devam mı edeyim? Yenisi çıkan cihazı asla düşünmem çünkü benim bilgisayarım 2013 yılından kalma ve türlü türlü kartlar işlemciler çıktı. Telefonum 2019 model ama yenileri çıkmasına rağmen dert etmem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunlara bağlı. Ama bence gayet yeterli. Zaten Sony PS5 çıkarken PS4'e olan desteğin uzun bir süre daha devam edeceğini açıklamıştı.
 
Hangi ps4 olduğuna bağlı bende ilk çıkanı modeli var ilk seri jet motor sesi çıkıyor oyunlarda kulaklığa rağmen oynamak çok zor ama onun dışında çok güzel idare eder seni 2-3 sene daha
 
Daha PS4'e yeni geçmişsiniz önünüzde bir sürü oyun var tatmin olursunuz ayrıca kırık version mu orijinal mi?
Orijinal.
Oldukça iyi cihaz. Bence yeterli, PS Plus da alın yanına. Mart'ta FF7 remake verecekler miş. Daha birçok güzel oyun da var.
Plus'um var. O oyunu merak ediyordum iyi oldu.
Hangi ps4 olduğuna bağlı bende ilk çıkanı modeli var ilk seri jet motor sesi çıkıyor oyunlarda kulaklığa rağmen oynamak çok zor ama onun dışında çok güzel idare eder seni 2-3 sene daha
Ses benim için önemli değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı