PS4 oyun kayıtları PS5 oyun sürümünde nasıl kullanılır?

yemre4006

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba;

PS4'ten, PS5'e geçiş yaptım ama oyun kayıtlarını PS5 sürümünde göremiyorum.

Örnek olarak; PS4 Witcher 3 oyununun oyun kayıtlarını PS5'e aktardım. PS5 tarafında bana iki adet sürüm önerildi. PS4 ve PS5 olarak. PS4'ten direkt olarak PS5'e oyunu kopyaladım ve oyuna kaldığım yerden PS4 sürümü olarak devam edebildim. Görüntü kalitesi PS4 olduğu için hiç güzel ve akıcı olmadı. Bende PS5 sürümünü indirdim ve açtığımda yeni oyun olarak başlattı. Kısaca PS5 sürümünde oyunu oyun kayıtlarını göremiyorum.

PS5 sürümünde oyunların kayıtları devam etmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

PS4'ten, PS5'e geçiş yaptım ama oyun kayıtlarını PS5 sürümünde göremiyorum.

Örnek olarak; PS4 Witcher 3 oyununun oyun kayıtlarını PS5'e aktardım. PS5 tarafında bana iki adet sürüm önerildi. PS4 ve PS5 olarak. PS4'ten direkt olarak PS5'e oyunu kopyaladım ve oyuna kaldığım yerden PS4 sürümü olarak devam edebildim. Görüntü kalitesi PS4 olduğu için hiç güzel ve akıcı olmadı. Bende PS5 sürümünü indirdim ve açtığımda yeni oyun olarak başlattı. Kısaca PS5 sürümünde oyunu oyun kayıtlarını göremiyorum.

PS5 sürümünde oyunların kayıtları devam etmiyor mu?
Gow Ragnarok da PS4 kayıtları diye bı yer var diğer oyunlardada olabilir belki

Türkçe kaynaklarda bulamadığım olayı (oyun çıkalı 9 sene olmuş hala düzgünce bir kaynak yok) İngilizce kaynaklarda "çapraz geçiş" olarak buldum. Benim gibi oyunu yeni oynayıp da sürüm değiştirenler için, çapraz geçiş bulunmakta arkadaşlar. Akşam eve gidince deneyeceğim. Büyük bir ihtimalde olacak ve kaldığım yerden devam edeceğim oyuna.

Denedikten sonra buraya nasıl yapıldığına dair yazarım herkes bilgilenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı