A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 12 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, PS4 oyun kolum var. Fakat bir türlü bağlatamadım. Bluetooth'la görüyor. Fakat bağlanmıyor. Ne telefonda ne de diğer bilgisayarımda. Bir türlü bağlatamadım. Beni deli etti bağlanmaması. Bu nasıl bağlatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2021
Merhaba arkadaşlar, PS4 oyun kolum var. Fakat bir türlü bağlatamadım. Bluetooth'la görüyor. Fakat bağlanmıyor. Ne telefonda ne de diğer bilgisayarımda. Bir türlü bağlatamadım. Beni deli etti bağlanmaması. Bu nasıl bağlatabilirim?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 12 Ekim 2021 #2 ScpToolkit ile driver kurmanız gerekiyor. Xbox kolu olmadığı sürece direkt bağlayamazsınız.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 12 Ekim 2021 #3 Hocam Share+PS yapıp mavi ışık iki kere yanıp söndüğü halde olmuyor ise bilemiyorum. Bazen tek mavi ışık yanıp sönebiliyor eyre dedi: ScpToolkit ile driver kurmanız gerekiyor. Xbox kolu olmadığı sürece direkt bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde hiçbir uygulamaya gerek olmadan bağlanması lazım
Hocam Share+PS yapıp mavi ışık iki kere yanıp söndüğü halde olmuyor ise bilemiyorum. Bazen tek mavi ışık yanıp sönebiliyor eyre dedi: ScpToolkit ile driver kurmanız gerekiyor. Xbox kolu olmadığı sürece direkt bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde hiçbir uygulamaya gerek olmadan bağlanması lazım
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 12 Ekim 2021 #4 eyre dedi: ScpToolkit ile driver kurmanız gerekiyor. Xbox kolu olmadığı sürece direkt bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bluetooth ile bağlansa indireceğim. Pc’de en önce bluetooth’a bağlanmıyor. Sorun orada. Bağlanmadan program indirsem ne fayda? Enomann dedi: Hocam Share+PS yapıp mavi ışık iki kere yanıp söndüğü halde olmuyor ise bilemiyorum. Bazen tek mavi ışık yanıp sönebiliyor Hocam normalde hiçbir uygulamaya gerek olmadan bağlanması lazım Genişletmek için tıkla... Valla çıldıracağım ya. Yok abi bağlanmıyor. Ne etsem resette atsam. O tuşa da bassam yok. Başka tuşa mı bastım da bağlanmıyor bu?
eyre dedi: ScpToolkit ile driver kurmanız gerekiyor. Xbox kolu olmadığı sürece direkt bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bluetooth ile bağlansa indireceğim. Pc’de en önce bluetooth’a bağlanmıyor. Sorun orada. Bağlanmadan program indirsem ne fayda? Enomann dedi: Hocam Share+PS yapıp mavi ışık iki kere yanıp söndüğü halde olmuyor ise bilemiyorum. Bazen tek mavi ışık yanıp sönebiliyor Hocam normalde hiçbir uygulamaya gerek olmadan bağlanması lazım Genişletmek için tıkla... Valla çıldıracağım ya. Yok abi bağlanmıyor. Ne etsem resette atsam. O tuşa da bassam yok. Başka tuşa mı bastım da bağlanmıyor bu?