PS4 Oyun Kurulum

LeoKevin6

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar başlıkta belirtigim gibi mesela fifa 15 için ilk defa kutuyu açtım. CD'yi taktım oyun kuruldu fifa 15 için cd takınca indirme gerekiyor mu gerekiyorsa kaç GB gerekiyor? Birde GTA 5 için ne kadar GB gerekiyor? Şİimdiden teşekkür ederim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ilk aldığında mutlaka internetten en fazla 10 en az 2gb bir veri indirmesi gerekir. Çünkü her oyun çıktığında oyunun yapım şirketi güncelleme sunar. Aslında o internetten indirilen veriler güncellemedir. Yani sen kutuyu açıp cd yi ilk taktığında ilk önce ps4 bir internet gerektirmeyen bütün oyunlarda yaptığı kurulumu yapar. Daha sonra veri yani güncelleme indirmeye başlar. Bu her oyun içindir. Driveclub oyununda mesela 12 gb veri yani güncelleme indiriyor. Gta 5 8gb indiriyor. Ama siz bu internetten indirilen verilerin yani güncellemelerin kurulumunu beklemeden ps4 ilk kurulumu(internetsiz kurulum) yaptıktan sonra oyuna girebilirsiniz ve oynayabilirsiniz. Fakat online moduna giremezsiniz. Mesela fifa 15 te sadece karşı karşıya maç atabilirsiniz.(Kick-off) Ultimate Team'a giremezsiniz. Online özellikleri kullanabilmek için o veri yani güncellemelerin inmesini beklemeniz lazım. İnşallah bu yazı size yardımcı olabilmiştir. Herkesi iyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı