Elimde şu an Spider-Man var, kutulu 250TL'ye aldım jelatinli sıfır olarak. Bunu aldığım yer 200TL sayarım dedi ve 100TL daha verirsen TLOU2 veririm dedi. O da jelatinli sıfır. Mantıklı mı ve konsolun kolların durumu iyi ama benim içime pek sinmiyor. Plastiği parlamış kullanmaktan falan. Cebimdeki 250 ve Spider-Man parası ile kol mu alayım?
Elimde şu an Spider-Man var, kutulu 250TL'ye aldım jelatinli sıfır olarak. Bunu aldığım yer 200TL sayarım dedi ve 100TL daha verirsen TLOU2 veririm dedi. O da jelatinli sıfır. Mantıklı mı ve konsolun kolların durumu iyi ama benim içime pek sinmiyor. Plastiği parlamış kullanmaktan falan. Cebimdeki 250 ve Spider-Man parası ile kol mu alayım?
Hocam hangisi gerekiyor ise onu alın bence. 2 kişi oynamak için kol gerekiyorsa kol alın. Ama 2. el kol pek güvenli değil. Yeni oyun oynamak istiyorsanız ise TLOU2 alın. Ama ben olsam oyun alırdım.
Hocam hangisi gerekiyor ise onu alın bence. 2 kişi oynamak için kol gerekiyorsa kol alın. Ama 2. el kol pek güvenli değil. Yeni oyun oynamak istiyorsanız ise TLOU2 alın. Ama ben olsam oyun alırdım.
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam ben şahsen gerçek olmadığını düşünüyorum. Sıfır değil bir kere. Aynı zamanda kutuda hasarlar mevcut yani önceden büyük ihtimal alınıp kullanılmış. Kutudaki plastik bölümde tozlar var. Sanırsam depo gibi bir yerden çıkartılıp içine koyulmuş. Bence orijinal değil. Hele de bu DualShock versiyonunun sıfırının 300 TL olacağını hiç düşünmüyorum. Ürün yurt dışından mı alındı bilmiyorum ama bu nedir?