PS4 oyun mu yoksa oyun kolu mu alınmalı?

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayarcı
Elimde şu an Spider-Man var, kutulu 250TL'ye aldım jelatinli sıfır olarak. Bunu aldığım yer 200TL sayarım dedi ve 100TL daha verirsen TLOU2 veririm dedi. O da jelatinli sıfır. Mantıklı mı ve konsolun kolların durumu iyi ama benim içime pek sinmiyor. Plastiği parlamış kullanmaktan falan. Cebimdeki 250 ve Spider-Man parası ile kol mu alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde şu an Spider-Man var, kutulu 250TL'ye aldım jelatinli sıfır olarak. Bunu aldığım yer 200TL sayarım dedi ve 100TL daha verirsen TLOU2 veririm dedi. O da jelatinli sıfır. Mantıklı mı ve konsolun kolların durumu iyi ama benim içime pek sinmiyor. Plastiği parlamış kullanmaktan falan. Cebimdeki 250 ve Spider-Man parası ile kol mu alayım?
Hocam hangisi gerekiyor ise onu alın bence. 2 kişi oynamak için kol gerekiyorsa kol alın. Ama 2. el kol pek güvenli değil. Yeni oyun oynamak istiyorsanız ise TLOU2 alın. Ama ben olsam oyun alırdım.

Hocam hangisi gerekiyor ise onu alın bence. 2 kişi oynamak için kol gerekiyorsa kol alın. Ama 2. el kol pek güvenli değil. Yeni oyun oynamak istiyorsanız ise TLOU2 alın. Ama ben olsam oyun alırdım.

2. el TLOU2 alacağım Spider-Man satıp direk alırım sırf jelatinli sıfır diye 100TL fark değmez gibi.

Hocam ben şahsen gerçek olmadığını düşünüyorum. Sıfır değil bir kere. Aynı zamanda kutuda hasarlar mevcut yani önceden büyük ihtimal alınıp kullanılmış. Kutudaki plastik bölümde tozlar var. Sanırsam depo gibi bir yerden çıkartılıp içine koyulmuş. Bence orijinal değil. Hele de bu DualShock versiyonunun sıfırının 300 TL olacağını hiç düşünmüyorum. Ürün yurt dışından mı alındı bilmiyorum ama bu nedir?
7B6C55E7-A825-4F29-A36B-CF2452C542BB.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı