Merhaba. PS4 aldım. Oyun alacağım. Sizce hangi oyunları almalıyım? Fifa 14 kesin olarak alınacak o belli. InFamous: Second Son güzel bir oyun diye duydum. Onu alacağım. Alacağım oyunlar: FİFA 14, InFamous: Second Son. Başka önerir misiniz? Tarzı fark etmez.
Ps4 almak için ''bana göre çok çok erken'' daha exclusive oyunlar çıkmadı, en az 2 yıl sonra yerine oturmuş bir konsol olur diye düşünüyorum. Oyun sayısı şu anda çok kısıtlı ileriki zamanla çok daha güzel oyunlar çıkacaktır.
Ve yine ben Ps'de fps oynamaktan zevk alamayacağınızı söylemek istedim. Dying Light ve The Division'u öneririm. (Konsola çıktı mı bilmiyorum ama çıkmadı ise beklemelisiniz)
The Division kesinlikle olabilir. Çok sağol hastai güzel bir oyuna benziyor. Grafikler muazzam gibi. Ama Watch Dogs da güzele benziyor kararsız kaldım bak şimdi
Ps4 almak için ''bana göre çok çok erken'' daha exclusive oyunlar çıkmadı, en az 2 yıl sonra yerine oturmuş bir konsol olur diye düşünüyorum. Oyun sayısı şu anda çok kısıtlı ileriki zamanla çok daha güzel oyunlar çıkacaktır.
2 yıla PS5 falan çıkmaz. En az 7 yılı var. 1 oyun bütçeniz var diye ömrünüz boyunca onunla oynamayacaksınız herhalde. Birikince alırsınız. İkisi de çok iyi oyunlar.