PS4 Oyun tavsiye edebilir misiniz?

Mert Mısırlı

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Merhaba. PS4 aldım. Oyun alacağım. Sizce hangi oyunları almalıyım? Fifa 14 kesin olarak alınacak o belli. InFamous: Second Son güzel bir oyun diye duydum. Onu alacağım. Alacağım oyunlar: FİFA 14, InFamous: Second Son. Başka önerir misiniz? Tarzı fark etmez.

Ps4 almak için ''bana göre çok çok erken'' daha exclusive oyunlar çıkmadı, en az 2 yıl sonra yerine oturmuş bir konsol olur diye düşünüyorum. Oyun sayısı şu anda çok kısıtlı ileriki zamanla çok daha güzel oyunlar çıkacaktır.

Ve yine ben :) Ps'de fps oynamaktan zevk alamayacağınızı söylemek istedim. Dying Light ve The Division'u öneririm. (Konsola çıktı mı bilmiyorum ama çıkmadı ise beklemelisiniz)

Ps4 almak için ''bana göre çok çok erken'' daha exclusive oyunlar çıkmadı, en az 2 yıl sonra yerine oturmuş bir konsol olur diye düşünüyorum. Oyun sayısı şu anda çok kısıtlı ileriki zamanla çok daha güzel oyunlar çıkacaktır.
2 yıl sonra ne kaldı be dostum. PS5 çıkar.

The Division ve Watch Dogs alın bence. WD daha önce çıkacak sırayla alırsınız.
Belirtmiştim 1 oyun alabilecek bütçem var .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı