PS4 oyunları kaç FPS'de oynanıyor?

PS4 Slim 30FPS ama bazı oyunlarda (RDR2) kasar FPS düşer.

Yanlış bilgilendirmede bulunmayalım. RDR 2'yi Slim kasada bitirmiş biri olarak kasma gibi herhangi bir performans sorunu yaşamadım. Eğer bir oyun kasıyorsa sorun cihazda değil, oyundadır. Örneğin Until Dawn. Oyun çıkış yaptığı dönemlerde ciddi performans sorunları vardı.

Yanlış bilgilendirmede bulunmayalım. RDR 2'yi Slim kasada bitirmiş biri olarak kasma gibi herhangi bir performans sorunu yaşamadım. Eğer bir oyun kasıyorsa sorun cihazda değil, oyundadır. Örneğin until dawn. Oyun çıkış yaptığı dönemlerde ciddi performans sorunları vardı.

PS4 Slim'de RDR2 kasaba gibi yerlere girince bariz. FPS düşüşü oluyor Marvel spiderman oyununda da bu geçerli insanlar bu konuda bir sürü konu açtı PS4 Pro ile Slim arasındaki en büyük fark bu FPS düşüşleri olmuyor neredeyse PS4 Pro'da.

Pro ve Slim arasında bariz bir performans farkı bir zahmet olsun ama Slim oyunlarda kasar demek yanlış bir ifade. İlk çıktığında beri Slim kasa kullanıyorum, dediğiniz oyunları da oynadım ve bir iki ağır sahne hariç göze batan herhangi bir performans kaybı veya FPS düşüşü olmadı.

GTA5 oynarken eğer şehir içinde araba sürüyorsanız çok ufak FPS farkı oluyor normale göre. Ben şuan ücretsiz olarak verilen Uncharted serisine başladım ilk serisini 60FPS'te oynuyorum. Kısacası oyuna göre değişir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı