Çözüldü PS4 oyunları PS5'te oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Avalanche28

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün PS5 aldık ve PS üyeligi aldık Days Gone indirecektim ama fotografında PS4 yazıyor bizde PS5 var. Yine de oynayabiliyor muyum? Yoksa sadece PS4'te mi oynanıyor?

Çözüm
PS 5' inizin sistem sürümü son sürüm yani güncelse, oynayabiliyorsunuz. Lâkin PS 4 de olan özellikler sunulmayabilir.
PS 5' inizin sistem sürümü son sürüm yani güncelse, oynayabiliyorsunuz. Lâkin PS 4 de olan özellikler sunulmayabilir.

Çözüm
Bir çok PS4 oyununu PS5 üzerinde oynayabilirsin. Üyeliğin içinde olduğuna göre oynanabilir. Uygun olmayan oyunlara indirme seçeneğini aktif etmezler, rahat ol. İyi eğlenceler.

Merhaba. Bugün PS5 aldık ve PS üyeligi aldık Days Gone indirecektim ama fotografında PS4 yazıyor bizde PS5 var. Yine de oynayabiliyor muyum? Yoksa sadece PS4'te mi oynanıyor?

Eki Görüntüle 2406253
Benim kuzendede ps5 var indirdiği oyunların %90'ı PS4 oyunu ve zaten oyun yapımcılarının çoğu ps5'e özel sürüm çıkartmaya üşendiği için PS4 oyunlarını ps5 için satıyorlar.

Eki Görüntüle 2406253
Evet PS5 ile tüm PS oyunları oynanabilir fakat PS4 oyunu özellikleri gösterecektir.

Geriye dönük uyumluluk sayesinde oynayabilirsin.

Evet PS5 ile tüm PS oyunları oynanabilir fakat PS4 oyunu özellikleri gösterecektir.

Benim kuzendede PS5 var indirdiği oyunların %90'ı PS4 oyunu ve zaten oyun yapımcılarının çoğu PS5'e özel sürüm çıkartmaya üşendiği için PS4 oyunlarını PS5 için satıyorlar.

Birçok PS4 oyununu PS5 üzerinde oynayabilirsin. Üyeliğin içinde olduğuna göre oynanabilir. Uygun olmayan oyunlara indirme seçeneğini aktif etmezler, rahat ol. İyi eğlenceler.

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…