PS4 oyunlarının kutusu nereden alınır?

extager

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H Anakart
Ryzen 7 5800X İşlemci
Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3600MHz Ram
Sapphire 7600XT Pulse
MSI MPG A650BN Psu
MSI Mag Forge 100M Kasa
Meslek
Kolonya İmal
2020'den bu yana PS4 sahibiyim fakat çok kullanmamışımdır. Genelde kardeşlerim kullandığı için tüm kutulu oyunların kutusu kırık kitapçıksız resimsiz hale geldi.

Oyunların orijinal kutularını ve kitapçıklarını bulabileceğim herhangi bir web sitesi vs. var mıdır?

Zaman geçtikçe koleksiyon sever bir hale geldim ve zamanında kardeşlerimin ellerine emanet ettiğim için pişmanım biraz :)Canları sağ olsun.

2020'den bu yana PS4 sahibiyim fakat çok kullanmamışımdır. Genelde kardeşlerim kullandığı için tüm kutulu oyunların kutusu kırık kitapçıksız resimsiz hale geldi.

Oyunların orijinal kutularını ve kitapçıklarını bulabileceğim herhangi bir web sitesi vs. var mıdır?

Zaman geçtikçe koleksiyon sever bir hale geldim ve zamanında kardeşlerimin ellerine emanet ettiğim için pişmanım biraz:)canları sağ olsun.

Sanmıyorum bulabiliceğinizi sadece kutu olarak az ilan var sahibinden Letgo'ya falan bakın.

Zaman geçtikçe koleksiyon sever bir hale geldim ve zamanında kardeşlerimin ellerine emanet ettiğim için pişmanım biraz :)Canları sağ olsun.
Dolap uygulamasında bu tarz şeyler satan çok satıcı var oraya bakmanızı kesinlikle öneriyorum eğer de koleksiyona meraklıysanız :)

Sanmıyorum bulabiliceğinizi sadece kutu olarak az ilan var sahibinden Letgo'ya falan bakın.
Dolap uygulamasında bu tarz şeyler satan çok satıcı var oraya bakmanızı kesinlikle öneriyorum eğer de koleksiyona meraklıysanız :)
özel bir arama yapmam gerekiyor mu? oyunların ismini yanına kutu olarak yazdığımda hiçbir sonuç ile karşılaşamadım da.

işin garibi bendeki oyunlar para etmiyormuşmuşmuş sanırım :) garip bir şekilde 90-200tl arası gitgelli oyunlar. anlayacağınız kutuyu aramak yerine sadece oyunları aramam daha mantıklı gibi ama saçma.

Özel bir arama yapmam gerekiyor mu? Oyunların ismini yanına kutu olarak yazdığımda hiçbir sonuç ile karşılaşamadım da.

İşin garibi bendeki oyunlar para etmiyormuşmuşmuş sanırım :) garip bir şekilde 90-200TL arası gitgelli oyunlar. Anlayacağınız kutuyu aramak yerine sadece oyunları aramam daha mantıklı gibi ama saçma.

Oyunların piyasasının o kadar düştüğünü sanmıyorum tabii ki bu oyundan oyuna göre de değişebiliyor bir şey demem yanlış olur. PS4 kutu, PS4 oyun kutusu, PS4 boş kutu yazarsanız mutlaka çıkar bir tane bile çıksa girin altta onun gibi bir sürü ilan çıkar en kötü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı