Ryzen 5 3600 kutusu nereden alınır?

Bu arada ben kitap okumuyorum ama okumam hızlı o nasıl oluyor açıklama var mı? Sınıfın en hızlı okuyan ve en hızlı yazan kişi benim bu nasıl oluyor açıklama alabilir miyim?
En hızlı okuyan ve yazanı olabilirsin ama kitap okusaydın anlama becerin yükselirdi. Zira yazdığımı da anlamamışsın sevgili dostum alakasızca cevap vermişsin. Gerçi kitap okumayan birinin de böylesine uzun ve anlam yüklü cümleyi de anlamasını beklemeyeceğim :)

En hızlı okuyan ve yazanı olabilirsin ama kitap okusaydın anlama becerin yükselirdi. Zira yazdığımı da anlamamışsın sevgili dostum alakasızca cevap vermişsin. Gerçi kitap okumayan birinin de böylesine uzun ve anlam yüklü cümleyi de anlamasını beklemeyeceğim :)

Çok anlamlı ve güzel laf sokmak tebrik ederim en iyi laf sokma ödülü 🏆

Yoo aslında ben anladım. Aksine yazma hızım çok hızlı değil benim de. Benim okuma hızım yüksek ama kitap ile alakam yok. Yani 4 5 sene öncesi az bir şey okurdum o kadar.

Ama oyunlar o kadar fark ettirmiyor.

Yoo aslında ben anladım. Aksine yazma hızım çok hızlı değil benim de. Benim okuma hızım yüksek ama kitap ile alakam yok. Yani 4 5 sene öncesi az bir şey okurdum o kadar.

Ama oyunlar o kadar fark ettirmiyor.
Biz bu topluma kitap okumanın, bilakis ''okumanın'' önemini anlattığımızda inanıyorum ki muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağız. Kitap okumak yalnızca okuma hızınızı veya bir cümle okurken onu anlamanızı etkilemez hocam. Baştan aşağı düşünce yapınızı etkiler. Elbette ben bu söylemimi kaşağı, hanımın çiftliği gibi kitaplar için kurmuyorum. Misal George Orwell, Beccaria, Platon, Fyodor Dostoyevski okumayan insan günü anlayamaz. Anladığını sanar. Politikacıların, çeşitli laf cambazların laflarına kanar. Kendini aydın sanar ama hep yerinde sayar ya da anca bir arpa boyu yol alır. Yani Yeni-Akit gazetesi okuru da okur JP Morgan ekonomi bültenini okuyan da bir okur. Peki ikisi de sence aynı pencereden mi bakar? Bu örneği güncel bir konu olması nedeniyle daha iyi anlaşılması için ekonomi üzerinden verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı