PS4 oyununun PS5'te farklılığı var mı?

kyaaaa

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Malum PS5 oyunları çok pahalı, yarın PS5 alacağım fakat oyunların pahalı olması gözümü karartıyor, PS4 oyunlarını oynayabildiğimi biliyorum fakat fark oluyor mu? The Last of Us Part 2 oynamayı düşünüyorum, 2 CD arasında fiyat farkı var diye biliyorum, o nedenle PS4 CD'si alsam bir fark olur mu, yardımcı olursanız? Bunu FC 25 CD'si için de geçerli, bilenler yardımcı olabilir mi?

Bazı oyunlar PS5 için özel optimize ediliyor bazıları ise direkt PS4 sürümünü oynatıyor. Xboxtaki X/S özel sürümü mantığı ile düşünebilirsiniz hocam.

Malum PS5 oyunları çok pahalı, yarın PS5 alacağım fakat oyunların pahalı olması gözümü karartıyor, PS4 oyunlarını oynayabildiğimi biliyorum fakat fark oluyor mu? The Last of Us Part 2 oynamayı düşünüyorum, 2 CD arasında fiyat farkı var diye biliyorum, o nedenle PS4 CD'si alsam bir fark olur mu, yardımcı olursanız? Bunu FC 25 CD'si için de geçerli, bilenler yardımcı olabilir mi?

Hocam paraya kıyıp 5 sürümlerini alman çok iyi olur almazsan 4'ten pek bir fark kalmaz 4'te kaç FPS veriyorsa 5 dede aynısını alırsın bir anlamı kalmaz.

PS 4 Pro destekleyen oyunlarda (4K 60 FPS) PS5 ile çok fark olmaz TLOU2 gibi fakat almışken kendi sürümünü almak daha mantıklı. Sonuç olarak arada nesil farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı