PS4 Plus aboneliğinde Uncharted 4 yok

Daha fazla  
Hırsızlar mirası koleksiyonu da, Uncharted 4'te mağazada yok. İnternet üzerinden girdiğimde var gözüküyor. Uncharted 4'ü siteden hesaba ekle dedim, hırsızlar mirası koleksiyonunu da ekledim ancak PS4'e kütüphaneden girip bakınca birinin üstünde kilit var diğerini satın alın diyor. Ben mi yanlış biliyorum PS Plus üyeliğinde bu oyun yok muydu? İnternet üzerinde de olduğu görünüyor.

Hocam yanlış değilsem aylık oyunlar için geçerli bu. Aylık oyunlara gelen bir oyunu PS Plus aboneliğiniz esnasında kütüphaneye eklediysensiz aboneliğiniz süresince kullanabiliyorsunuz yazılımı. Ama Deluxe'deki oyun katalogları için geçerli değil.

Hocam yanlış değilsem aylık oyunlar için geçerli bu. Aylık oyunlara gelen bir oyunu PS Plus aboneliğiniz esnasında kütüphaneye eklediysensiz aboneliğiniz süresince kullanabiliyorsunuz yazılımı. Ama Deluxe'deki oyun katalogları için geçerli değil.
Evet onu anlıyorum hocam ancak PS sitesinde Uncharted'ı katalog içinde gösteriyor.

Hocam güncel mi acaba site? Çünkü ben de geçen ay üyelik almıştım. Uncharted'ı hatırlamıyorum ama.

Hocam buyrun oyunu burada gösteriyor. Konsol üzerinden ekleyemiyorum ancak siteden ücretsiz olarak eklediğim zaman ise kütüphanemde kilitli olarak görünüyor.

Screenshot_20240907_220930_Chrome.jpg

Ekstra olarak kütüphanede görünürken birini satın almam gerektiğini söylüyor, diğerinde ise kilit simgesi var ancak indirilebiliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240907_221502_Gallery.jpg
    Screenshot_20240907_221502_Gallery.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20240907_221509_Gallery.jpg
    Screenshot_20240907_221509_Gallery.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20240907_221505_Gallery.jpg
    Screenshot_20240907_221505_Gallery.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 47
Hırsızlar mirası koleksiyonu da, Uncharted 4'te mağazada yok. İnternet üzerinden girdiğimde var gözüküyor. Uncharted 4'ü siteden hesaba ekle dedim, hırsızlar mirası koleksiyonunu da ekledim ancak PS4'e kütüphaneden girip bakınca birinin üstünde kilit var diğerini satın alın diyor. Ben mi yanlış biliyorum PS Plus üyeliğinde bu oyun yok muydu? İnternet üzerinde de olduğu görünüyor.
Hocam arada kalktimi acaba çünkü benim kütüphanemde var ve yanlış hatırlamıyorsam aylık oyunda değil

Hocam enteresan. Ben kalktı diye düşündüm ama kalkmamış. PlayStation'dan PS Plus'a girip denediniz mi? Yani olması lazım.
PlayStation'dan mağazaya gidersem iki oyunu paket halinde 300 küsür liraya satıldığını görüyorum. Plus sekmesinden bakarsam ise Kayıp Miras oyununu katalogda gösteriyor yani indirip oynayabiliyorum. Ancak 4 Bir Hırsızın Sonu olan oyunu katalogda bulamıyorum. Yazıyorum ismini yine çıkmıyor. İnternet üzerinden Sony'nin sitesine girip PS Store'dan hesaba ekleyebildim oyunu fakat bu sefer de kilit logosu gösteriyor kütüphanede üstünde.

PlayStation'dan mağazaya gidersem iki oyunu paket halinde 300 küsür liraya satıldığını görüyorum. Plus sekmesinden bakarsam ise Kayıp Miras oyununu katalogda gösteriyor yani indirip oynayabiliyorum. Ancak 4 Bir Hırsızın Sonu olan oyunu katalogda bulamıyorum. Yazıyorum ismini yine çıkmıyor. İnternet üzerinden Sony'nin sitesine girip PS Store'dan hesaba ekleyebildim oyunu fakat bu sefer de kilit logosu gösteriyor kütüphanede üstünde.
Hocam ikisi bir arada değil mi zaten? Uncharted Legacy Of Thieves Collection diye geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı