O Ouzzi Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 50 26 Haziran 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi bu saatten sonra PS4 Pro alınır mı? Konsol uçuk fiyatlarda anlamadım ikinci ellere de güvenemiyorum ne tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Başlıkta gördüğünüz gibi bu saatten sonra PS4 Pro alınır mı? Konsol uçuk fiyatlarda anlamadım ikinci ellere de güvenemiyorum ne tavsiye edersiniz?
G Görünmez21 Attopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 Alınmaz. Xbox series s öneririm.
barisgnct Hectopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 7 Yer Ankara 26 Haziran 2022 #3 Ben PS4 ve PS4 Pro kullandım. Aralarında pek fark göremedim. Üstelik Pro'nun çıkardığı ses katlanılabilir gibi değil. PS5 çıkınca alırım diye satmıştım ama alamadım, malum PS4 almaya karar verdim ben de. 1 sene daha PS4 ile devam. PS4 Pro mu, asla.
Ben PS4 ve PS4 Pro kullandım. Aralarında pek fark göremedim. Üstelik Pro'nun çıkardığı ses katlanılabilir gibi değil. PS5 çıkınca alırım diye satmıştım ama alamadım, malum PS4 almaya karar verdim ben de. 1 sene daha PS4 ile devam. PS4 Pro mu, asla.
Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #4 Ouzzi dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bu saatten sonra PS4 Pro alınır mı? Konsol uçuk fiyatlarda anlamadım ikinci ellere de güvenemiyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... PlayStation aylık üyelik getirdiği için mantıklı. Yoksa oyunlari ateş pahası.
Ouzzi dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bu saatten sonra PS4 Pro alınır mı? Konsol uçuk fiyatlarda anlamadım ikinci ellere de güvenemiyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... PlayStation aylık üyelik getirdiği için mantıklı. Yoksa oyunlari ateş pahası.
Hazerr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #5 Bence bu saatten sonra gereği yok arkadaşın dediği gibi Xbox Series S daha mantıklı.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.681 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #6 Ouzzi dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bu saatten sonra PS4 Pro alınır mı? Konsol uçuk fiyatlarda anlamadım ikinci ellere de güvenemiyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer exclusiveleri oynamak gibi bir derdin yoksa Series S daha mantıklı.
Ouzzi dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bu saatten sonra PS4 Pro alınır mı? Konsol uçuk fiyatlarda anlamadım ikinci ellere de güvenemiyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer exclusiveleri oynamak gibi bir derdin yoksa Series S daha mantıklı.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Haziran 2022 #7 Babapro21 dedi: PlayStation aylık üyelik getirdiği için mantıklı. Yoksa oyunlari ateş pahası. Genişletmek için tıkla... Tek dert oyunlar mı? Bir kere kasıyor konsol
Babapro21 dedi: PlayStation aylık üyelik getirdiği için mantıklı. Yoksa oyunlari ateş pahası. Genişletmek için tıkla... Tek dert oyunlar mı? Bir kere kasıyor konsol
Babapro21 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 600 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #8 erme dedi: Tek dert oyunlar mı? Bir kere kasıyor konsol Genişletmek için tıkla... Nasil? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 26 Haziran 2022 #9 Exclusive oyunları istiyorsan al. Ama 4K ekranın yoksa çok da şart değil düz PS4'de düşünebilirsin. Oyunları da aylık 40 liraya çözersin.
Exclusive oyunları istiyorsan al. Ama 4K ekranın yoksa çok da şart değil düz PS4'de düşünebilirsin. Oyunları da aylık 40 liraya çözersin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Haziran 2022 #10 Babapro21 dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... GTA Online oynamayı deneyin bir, 30 FPS alırsanız "Verilmiş sadakam varmış." dersiniz.
Babapro21 dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... GTA Online oynamayı deneyin bir, 30 FPS alırsanız "Verilmiş sadakam varmış." dersiniz.