PS4 Pro alınır mı?

Güvenemiyorum derken? Alabiliyorsan ve oyun oynamak konusunda kendinde bir gelecek görüyorsan alabilirsin. Eğer 1-2 seneye oyunlar sarmamaya başlarsa PS4 pro da yeter bence. Ama tabi PS5'i de alsan geri rahat satarsın hem de oyunları daha iyi FPS'lerde oynarsın gözün kanamaz. Yurtdışına niye güvenemiyorsun? Akraba getirecekse bir şey olmaz muhtemelen olsa bile geri onla gönder orada garantiye versin.
 
Güvenemiyorum derken? Alabiliyorsan ve oyun oynamak konusunda kendinde bir gelecek görüyorsan alabilirsin. Eğer 1-2 seneye oyunlar sarmamaya başlarsa PS4 Pro da yeter bence. Ama tabii PS5'i de alsan geri rahat satarsın hem de oyunları daha iyi FPS'lerde oynarsın gözün kanamaz. Yurt dışına niye güvenemiyorsun? Akraba getirecekse bir şey olmaz muhtemelen olsa bile geri onunla gönder orada garantiye versin.

Ne yazık ki akrabalarım getirmiyor akrabalarım getirse güvenirdim zaten fakat ben normal sarı sitede satan kişilerden alma olarak bahsettim.
 
Playstation kütüphane fiyatları pahalı ancak tercih edilebilir.
PS plus Extra zaten çok uzun süre götürür bence.

Ne yazık ki akrabalarım getirmiyor akrabalarım getirse güvenirdim zaten fakat ben normal sarı sitede satan kişilerden alma olarak bahsettim.
Hocam ben telefonu bile öyle aldım ya. Sen bilirsin risklerini düşün. Fakat yurt dışı bile pahalıymış hocam bu cihaz. PS4 Pro dan daha fazla şu anlık ne sunuyor emin değilim. Hem risk alıyorsun hem de 15k ödüyorsun. 15k iyi para.
 
PS Plus extra zaten çok uzun süre götürür bence.

Hocam ben telefonu bile öyle aldım ya. Sen bilirsin risklerini düşün. Fakat yurt dışı bile pahalıymış hocam bu cihaz. PS4 Pro'dan daha fazla şu anlık ne sunuyor emin değilim. Hem risk alıyorsun hem de 15k ödüyorsun. 15k iyi para.
Bildiğim 4K 60 FPS ve ışın izleme bir de yeni nesil oyunlar PS4 Pro'ya yeni nesil oyunlar çıkmayacakmış sanırım.
 

Geri
Yukarı