PS4 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan Raptor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 246
Hocam şöyle oldu. Önce başkasıyla konuştum o gerçekten icradan satacaktı ama cüzdanım güvende ile para en erken pazartesi ulaşacağından istemedi ve ilanı sildi. Kanıtı her şeyi halletmiştik. Şimdi de başka biriyle anlaşmıştım o mesaj onun içindi aslında. Ama kendisi WP'den link attı buyur buradan al dedi anlık linke tıkladım ama fake link olduğunu gördüm. Kapadım linki iyi akşamlar yazıp bıraktım😄. Sorun yok böyle şeyler hakkında tecrübeliyim. Ama dediğim gibi günlük takip ederseniz zorda kalmış insanlar ilk bulduğum kişi gibi acil satmak isteyebiliyor. İkinci bulduğum "Polisten" başlığıyla açılmış ve WP'de polis profili yapmış. Aman diyeyim siz dikkat edin.

Hocam şöyle oldu. Önce başkasıyla konuştum o gerçekten icradan satacaktı ama cüzdanım güvende ile para en erken pazartesi ulaşacağından istemedi ve ilanı sildi. Kanıtı her şeyi halletmiştik. Şimdi de başka biriyle anlaşmıştım o mesaj onun içindi aslında. Ama kendisi Wp'den link attı buyur buradan al dedi anlık linke tıkladım ama fake link olduğunu gördüm. Kapadım linki iyi akşamlar yazıp bıraktım😄. Sorun yok böyle şeyler hakkında tecrübeliyim. Ama dediğim gibi günlük takip ederseniz zorda kalmış insanlar ilk bulduğum kişi gibi acil satmak isteyebiliyor. İkinci bulduğum "polisten" başlığıyla açılmış ve Wp'de polis profili yapmış. Aman diyeyim siz dikkat edin.

Bu işte bir terslik olduğu belliydi hocam iyi ki kurtulmuşsunuz.

Hocam şöyle oldu. Önce başkasıyla konuştum o gerçekten icradan satacaktı ama cüzdanım güvende ile para en erken pazartesi ulaşacağından istemedi ve ilanı sildi. Kanıtı her şeyi halletmiştik. Şimdi de başka biriyle anlaşmıştım o mesaj onun içindi aslında. Ama kendisi WP'den link attı buyur buradan al dedi anlık linke tıkladım ama fake link olduğunu gördüm. Kapadım linki iyi akşamlar yazıp bıraktım😄. Sorun yok böyle şeyler hakkında tecrübeliyim. Ama dediğim gibi günlük takip ederseniz zorda kalmış insanlar ilk bulduğum kişi gibi acil satmak isteyebiliyor. İkinci bulduğum "Polisten" başlığıyla açılmış ve WP'de polis profili yapmış. Aman diyeyim siz dikkat edin.
Ucuz yırtmışsın aslında PS4 Pro alma PS5 Alınır diyecektim 5K Fiyatı görünce dedim PS4 Pro alınır bu fiyata bedava

Bu işte bir terslik olduğu belliydi hocam iyi ki kurtulmuşsunuz.

Evet evet. Konumuza dönersek, normal PS4'te bana uyuyor. Sizce alınır mı? UFC, TLOU falan oynamayı düşünüyorum. UFC zaten PC'de yok, TLOU falan da film gibi oyun olduğu için TV'de oynamak zevkli geliyor. Hatta PC'mi TV'ye bağlıyordum ama odadan taşıyıp götürmek zahmetli. Sizce alınır mı?

Evet evet. Konumuza dönersek, normal PS4'te bana uyuyor. Sizce alınır mı? UFC, TLOU falan oynamayı düşünüyorum. UFC zaten PC'de yok, TLOU falan da film gibi oyun olduğu için TV'de oynamak zevkli geliyor. Hatta PC'mi TV'ye bağlıyordum ama odadan taşıyıp götürmek zahmetli. Sizce alınır mı?

Bence değmez hocam PS4 de 30 FPS oynayacaksınız. Yani PC varken sırf rahat oynamak için 4-5 k para vermeye gerek yok bence.

5 bin TL'ye PS3 satılırken sağlam PS4 Pro'yu o fiyata almaya çalışmak gel beni dolandır demek. Salonda bilgisayarı kullan. İster uzaktan bağlan veya kablo ayarla. Gamepad ile halledersin.

Hocam katılıyorum. Zaten fırsattı. Dediğim gibi ilk konuştuğum kişinin cüzdanım güvende sisteminden haberi yokmuş o yüzden olmadı. 1 tane daha ilan görünce bakayım dedim şansımı denedim ve hemen uzaklaştım. Ama takip ederseniz böyle ilanlar tek tük düşüyor. Cevabınıza gelirsek dediğim gibi biraz zahmetli geliyor kasayı oraya taşıması falan o yüzden düşünüyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı