PS4 Pro alınır mı?

Odam ile salon arası mesafe çok uzun ondan mütevellit HDMI çekemiyorum. Dediğin gibi uzaktan görüntü aktarmada da hem mesafeden dolayı Controller sorunu yaşayacağım hem gecikme rahatsız edecektir. Bu yüzden almayı düşünüyordum zaten. Ve PS5'e çıkacak maalesef gücüm yok şu an. Ama eğer ki herkes bu kadar karşıysa sanırım mantıksız.

@Raptor 5k'ya fat bile zor bulunuyor, artık 3'ler bu fiyatlara satılmaya başladı. Hevesliyken dolandırılmayın, dikkatli olun.

Ayrıca önerim elden almanız, cüzdanım güvende işi güvenilir değil ve cihazın nasıl ne koşullarda kullanıldığını bilemezsin.

@Raptor 5k'ya fat bile zor bulunuyor, artık 3'ler bu fiyatlara satılmaya başladı. Hevesliyken dolandırılmayın, dikkatli olun.

Ayrıca önerim elden almanız, cüzdanım güvende işi güvenilir değil ve cihazın nasıl ne koşullarda kullanıldığını bilemezsin.
Hocam mantığı aslında basit 24 saat test süresi veriyor. 24 saatte bir sorun göremezsen onaylıyorsun ve para aktarılıyor. Ama sorun yok zaten detaylı kanıt almadan asla almıyorum ve sadece cüzdanım güvende sistemi ile alacağım alırsam. Soruma gelirsek sizin fikriniz nedir almalı mıyım sizce PS4 ?

Hocam mantığı aslında basit 24 saat test süresi veriyor. 24 saatte bir sorun göremezsen onaylıyorsun ve para aktarılıyor. Ama sorun yok zaten detaylı kanıt almadan asla almıyorum ve sadece cüzdanım güvende sistemi ile alacağım alırsam. Soruma gelirsek sizin fikriniz nedir alınır mı sizce? PS4?

Mantığını biliyorum zaten sistemin güvenilir olmadığını söyledim, satıcı taraf iadeyi reddederse o zaman siz uğraşırsınız.

Sorunuza gelecek olursak Türkiye'de PS 3'ün bile hâlâ gideri var. PS 4 alınır muhteşem bir cihaz. Özellikle Uncharted, TLOU gibi oyunları oynayın. CD takas mantığıyla da zarar etmezsiniz.

Mantığını biliyorum zaten sistemin güvenilir olmadığını söyledim, satıcı taraf iadeyi reddederse o zaman siz uğraşırsınız.

Sorunuza gelecek olursak Türkiye'de PS 3'ün bile hâlâ gideri var. PS 4 alınır muhteşem bir cihaz. Özellikle Uncharted, TLOU gibi oyunları oynayın. CD takas mantığıyla da zarar etmezsiniz.

Tamamdır çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı