PS4 Pro alınır mı?

arthur.morgan4

Decapat
4-5 yıl kullanmak için PS almak istiyorum maksat exclusiveleri oynayayım ve arkadaşlarımla iyi vakit geçireyim. Peki sizce PS4 Pro alınır mı yoksa PS5 beklenmeli mi?

PS5 neden alınmaz ve neden çok mantıksız merak ediyorum. Yani daha ortaya çıkmamış bir konsol var, hiçbir özelliği belli değil, hangi oyunlarla gelecek veya gelmeyecek tam anlamıyla belli değil fakat çok mantıksız deniyor. Neye göre mantıksız? Neye göre alınmaz? Bir konsol çıksın da görelim.

PS4 desteği hala daha devam eder. Fakat buradaki asıl problem Sony artık özel oyunlarını PS4'e çıkartmaz diye düşünüyorum. Son gelecek oyunlardan sonra bir daha PS4'e özel oyun gelmez. Fakat üçüncü firmalar bunun desteğine devam eder ama nereye kadar gider belli değil. Benim tahminim 2-3 yıl. Birden desteğin kesileceğini sanmıyorum. 2-3 yıl sonra yavaş yavaş diğer firmalar da desteklerini keser herhalde.

Eğer o özel oyunlarını oynamayı istiyorsanız ikinci el bir PS4 alınabilir. Değer yani.

PS4 desteği hala daha devam eder. Fakat buradaki asıl problem Sony artık özel oyunlarını PS4'e çıkartmaz diye düşünüyorum. Son gelecek oyunlardan sonra bir daha PS4'e özel oyun gelmez. Fakat üçüncü firmalar bunun desteğine devam eder ama nereye kadar gider belli değil. Benim tahminim 2-3 yıl. Birden desteğin kesileceğini sanmıyorum. 2-3 yıl sonra yavaş yavaş diğer firmalar da desteklerini keser herhalde.
[/QUOTE]

Kardeşim öncelikle sistem özellikleri %90 belli ve o sistem 6000 tl'den aşağı olmaz. O paraya değmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı