arthur.morgan4
Decapat
4-5 yıl kullanmak için PS almak istiyorum maksat exclusiveleri oynayayım ve arkadaşlarımla iyi vakit geçireyim. Peki sizce PS4 Pro alınır mı yoksa PS5 beklenmeli mi?
Ps5 ücreti çok yüksek olucak ki o kadar para vermeye gerek yok ps4 pro al seni uzun bir zaman götürür.4-5 yıl kullanmak için PS almak istiyorum maksat exclusiveleri oynayayım ve arkadaşlarımla iyi vakit geçireyim. Peki sizce PS4 Pro alınır mı yoksa PS5 beklenmeli mi?
Aynen katılıyorum.Ps5 ücreti çok yüksek olucak ki o kadar para vermeye gerek yok ps4 pro al seni uzun bir zaman götürür.
Ps5 ücreti çok yüksek olucak ki o kadar para vermeye gerek yok ps4 pro al seni uzun bir zaman götürür.
Tahmini mart,nisan veya mayısta duyrulur . Ps 4 oyun yelpazesi çok geniş ve bir kaç tane daha gelebilir.uzun zaman derken ne kadar bir süreyi kastettiniz?
bir de başka bir sorum olacak, PS4'e ne kadar daha oyun çıkmaya devam eder
Ps ye çıkan oyun pc ye de çıkıyor eninde sonunda, hemde ps dekinden yarı fiyatına oyunları satın alıyorsun. Ps alacağına üzerine biraz daha koyup masaüstü topla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.