PS4 Pro alınır mı?

Sistem özelliklerini PC ile mi kıyasladın ne yaptın? Sen bir konsolun çıkmasını bekle. Konsollar, bilgisayar kadar güçlü parçaya ihtiyacı olmuyor. Bir konsol çıksın, nasıl bir grafik sunacağını, nasıl özellikler sunacağını, hangi oyunlarla geleceğini görelim ona göre karar verelim. Buradan öyle o parçalara o kadar para verilmez demek sadece komik yani.

Sistem özelliklerini PC ile mi kıyasladın ne yaptın? Sen bir konsolun çıkmasını bekle. Konsollar, bilgisayar kadar güçlü parçaya ihtiyacı olmuyor. Bir konsol çıksın, nasıl bir grafik sunacağını, nasıl özellikler sunacağını, hangi oyunlarla geleceğini görelim ona göre karar verelim. Buradan öyle o parçalara o kadar para verilmez demek sadece komik yani.
Bak kardeşim pc ve ps de aynı donanımlar(tür olarak model değil) kullanılır. Yani fiyat pahalı olacaktır. Hem her şeyin en iyisine ne gerek var ?

Ben diyorum ki konsolların donanımına bakma nasıl özellikler sunup nasıl grafikler sunacağına bak diyorum. Bunu da konsol çıkmadan göremeyeceğiz. Fiyatın pahalı olacağını ben de biliyorum. Ucuz bir şey olmayacak sonuçta. Ha belki beklediğimiz kadar pahalı da olmayabilir orası da muamma.

Her şeyin en iyisine gerek yok. Bütçe meselesi sonuç olarak. Sadece ülkemizde pahalı olacak diye gereksiz ve almak mantıksız demek ne kadar mantıklı? Konsol çıksın o zaman karar veririz alınır mı alınmaz mı o kadar paraya değer mi diye. Şu an o kadar erken konuşuyorsunuz ki ortada daha fol yok yumurta yok. Bekleyelim görelim bakalım nasıl olacak. Dediğim gibi konsol çıktıktan sonra zaten eleştiriler yapılır veya beğenilenler söylenir. Şu an hiçbir şey belli değil konsol hakkında. Sadece ortada dolaşan kaynağı belli olmayan haberler var. Herkes kafasından bir şey söylüyor.

PS4 Pro her türlü alınır. En az 1-2 yıl daha güncel kalır PS4. Birsürü Exclusive oyun var , bunları oynayabilirsiniz.Bende belki sırf exclusive oyunlar için PS4 alabilirim yeniden.

Ps ye çıkan oyun pc ye de çıkıyor eninde sonunda, hemde ps dekinden yarı fiyatına oyunları satın alıyorsun. Ps alacağına üzerine biraz daha koyup masaüstü topla.
Masaüstü bilgisayarlarda belli bir donem sonra o işlemcisi ekran kartı vs yeterli olmuyor ama sürekli yükseltmek gerekiyor PS de böyle sorun yok al yıllarca kullan parca değişimiyle uğraşma konsolun tadı pc den daha zevkli

Masaüstü bilgisayarlarda belli bir donem sonra o işlemcisi ekran kartı vs yeterli olmuyor ama sürekli yükseltmek gerekiyor PS de böyle sorun yok al yıllarca kullan parca değişimiyle uğraşma konsolun tadı PC'den daha zevkli.

Evet kafan rahat alıyor o oyun mağazada ise her türlü kaldıracağını bilmek rahatlıktır yok şunu overlock yapıyım yok şunu ilave edeyim işlemcisi düşük kaldı derdi olmuyor o oyun senin ayağına düşük ayarlarda bile olsa oynanabilecek derecede geliyorlar. Yat yatağına veya koltuğuna al eline konsolunu uzaklaş dertlerinden oyun fiyatları da artık öyle abartılamaz (şu aralar kur biraz uçtu) God of War gibi kaliteli bir oyuna 100 veya 80 TL vermek bana koymaz ben oyunu bitirsem bile birkaç ay geçtikten sonra yine oynarım?
GTA 6 şu an satılan konsolların hiçbirinde oynanmayacak. Eğer GTA 6 oynamak istiyorsan bunu göz önünde bulundur.

Ona kesin bir şey şu an diyemeyiz sadece story modu oynatabilir PS3 bile GTA 5'i bir şekilde açıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı