PS4 Pro alırken nelere dikkat edilmeli?

Yuuma

Zeptopat
Daha fazla  
Ben yazın sonunda PS4 Pro almayı düşünüyorum. Ama ikinci el alacağım, param ancak buna yetiyor. Alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz? Ve oyunları 1080p 60 FPS açıyor diye biliyorum doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yazın sonunda PS4 Pro almayı düşünüyorum. Ama ikinci el alacağım, param ancak buna yetiyor. Alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz? Ve oyunları 1080p 60 FPS açıyor diye biliyorum doğru mu?
Her oyunu 1080 60 oynatamıyor sabit 40 60 arası değerlerde oynatıyor . Satan bir arkadaşım var 4 prosunu temiz ben aldım ona da istersen ondan alabilirsin .

1080p 60'ı unutun ve uçak kalkar gibi fan sesine hazır olun he bir de yeni nesil oyun oynamiyacağınızında farkında olun.

PS4 Pro alırken PS4 Pro fiyatına PS5 alınabileceğine dikkat edilmeli. Series S'ten güçsüz konsola 12K vermek yerine 16 bine PS5 alın. 1080 60 için 12 bin vermem ben.

Fan temizliğini yapmazsanız gerçekten kulaklıksız baş ağrıtıyor. Yaklaşık 3 sene kullandım ve satıp bilgisayar aldım, aldığım karardan çok memnunum :)

1080p 60'ı unutun ve uçak kalkar gibi fan sesine hazır olun he bir de yeni nesil oyun oynamiyacağınızında farkında olun.
Arkadaş param buna yetiyor demiş zaten ki bu jenerasyondaki bir konsolu sırf yeni nesil oynatmıyor diye almamak büyük haksızlık bence. Hala son 10 yılın en iyi, kült oyunlarını RDR2, Witcher gibi, taş gibi oynatabilecek bir cihaz.

Arkadaş param buna yetiyor demiş zaten ki bu jenerasyondaki bir konsolu sırf yeni nesil oynatmıyor diye almamak büyük haksızlık bence. Hala son 10 yılın en iyi, kült oyunlarını RDR2, Witcher gibi, taş gibi oynatabilecek bir cihaz.

Hocam daha geçenlerde PS4'ün 3 sene daha yeni oyunları açacağını tahmin eden bir arkadaş vardı bilsin diye söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı