PS4 Pro fan sesi fazla mı?

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
PS4 Pro almayı düşünüyorum FPS değerleri 1080p de 60FPS verebiliyormuş bende PS4 Pro tercih etmek istedim. Ama fan sesi fazla diyorlar bu cihaza zarar verir mi?

Cihaz hangi model? Eski cihazlar hem gürültülü hem de sıcaklık değerleri fazla oluyordu. Atıyorum eski cihazım CUH-7116 modeliydi, cihaz ısınmaktan helak oluyor ancak fan sesini vermekten de geri kalmıyordu.

PS4 Pro almayı düşünüyorum FPS değerleri 1080p de 60FPS verebiliyormuş bende PS4 Pro tercih etmek istedim. Ama fan sesi fazla diyorlar bu cihaza zarar verir mi?
Bir ay kadar önce slim model aldım hocam bütçem proya vardı ama yeni model eski model farketmiyor kulaklık taksanda kafa ütüleyen fan sesi olduğu için pro yerine slim tercih ettim rahatsız olmam diyorsanız pro alabilirsiniz.

Cihaz hangi model? Eski cihazlar hem gürültülü hem de sıcaklık değerleri fazla oluyordu. Atıyorum eski cihazım CUH-7116 modeliydi, cihaz ısınmaktan helak oluyor ancak fan sesini vermekten de geri kalmıyordu.

Alırsam 7216B alırım hocam ama fan sesi falan cihaza zarar verir mi?
Bir ay kadar önce Slim model aldım hocam bütçem Pro'ya vardı ama yeni model eski model fark etmiyor kulaklık taksanda kafa ütüleyen fan sesi olduğu için Pro yerine Slim tercih ettim rahatsız olmam diyorsanız Pro alabilirsiniz.

Hocam rahatsız olurum düşünüyorum şu an bir tane Slim buldum 14 ay Sony garantili 3 kutulu oyunlu paket 4.800 TL
Ama Pro beni şu yönden çekiyor yeni nesil oyunlarda daha fazla performans olur mu ve PS4 Slim'de The Last of Us 2 gibi oyunlarda kasma donma yapıyor mu?

@grrpaow Öncelikle 4K çözünürlük desteği var. Konsolların ikisi de başarılı herhangi birini alırsanız sizi üzmez. Tavsiyem Pro olur, Slim ve normal kasalar arasında bir fark bulunmuyor.

@grrpaow Öncelikle 4K çözünürlük desteği var. Konsolların ikisi de başarılı herhangi birini alırsanız sizi üzmez. Tavsiyem Pro olur, Slim ve normal kasalar arasında bir fark bulunmuyor.

Zaten hocam kafam Pro'da ama fan sesi korkutuyor biraz ama o da 7216B'de çözülmüş. Peki sizce 7216B Pro mu alayım yoksa 14 ay Sony garantili 3 kutulu oyunlu Slim mi?

1080p monitörde oynayacağım için PS4 Pro cihazı pek yormam ve fan sesini en aza düşürüm diye düşünüyorum

Bana soracak olursanız fan sesine takılmazdım. PS4 Pro daha güçlü daha hızlı bir konsol. Ancak gürültüsü sizi rahatsız edecekse Slim de alabilirsiniz sizi üzmez. 4K ekranım olduğu için Pro tercih ettim ve oynadığım süre boyunca keyif aldım.

Şimdi bir ilan buldum hocam 5.400 TL Pro cihaz 7216b termal macun yeni cihazın toz temizliği yapılmış çift kol veriyor.

Şimdi bir ilan buldum hocam 5.400 TL Pro cihaz 7216b termal macun yeni cihazın toz temizliği yapılmış çift kol veriyor.

Bakımlı cihazı mı alayım yoksa içi açılmamış Slim veya Pro cihazı mı?

Bana soracak olursanız fan sesine takılmazdım. PS4 Pro daha güçlü daha hızlı bir konsol. Ancak gürültüsü sizi rahatsız edecekse Slim de alabilirsiniz sizi üzmez. 4K ekranım olduğu için Pro tercih ettim ve oynadığım süre boyunca keyif aldım.

Bir de coil whine diye bir cızırtı sesi varmış zarar veririmi cihaza

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı