PS4 Pro fan sesi fazla mı?

Alırsam 7216B alırım hocam ama fan sesi falan cihaza zarar verir mi?

Hocam rahatsız olurum düşünüyorum şu an bir tane Slim buldum 14 ay Sony garantili 3 kutulu oyunlu paket 4.800 TL
Ama Pro beni şu yönden çekiyor yeni nesil oyunlarda daha fazla performans olur mu ve PS4 Slim'de The Last of Us 2 gibi oyunlarda kasma donma yapıyor mu?
Hocam kasma donma gibi şeyler kesinlikle yaşamazsın ha yeni çıkan oyunlarda pro elbette daha iyi olur ama ben şahsen kulaklık taktım fanın sesi oyundan çok geliyor çok rahatsız olacağımı bildiğim için hiç girmedim pro işine 4800 3 oyun 1 kollu slim için fazla hocam 4000 civarlarına bulabilirsiniz tek kolla.

Hocam kasma donma gibi şeyler kesinlikle yaşamazsın ha yeni çıkan oyunlarda Pro elbette daha iyi olur ama ben şahsen kulaklık taktım fanın sesi oyundan çok geliyor çok rahatsız olacağımı bildiğim için hiç girmedim Pro işine 4800 3 oyun 1 kollu Slim için fazla hocam 4000 civarlarına bulabilirsiniz tek kolla.

Hocam garanti beni kendine çekiyor ama araştıracağım hemen o ürüne atlamam peki hocam çift kollu Slim bulduk ne kadar vermeliyiz
Hocam kasma donma gibi şeyler kesinlikle yaşamazsın ha yeni çıkan oyunlarda Pro elbette daha iyi olur ama ben şahsen kulaklık taktım fanın sesi oyundan çok geliyor çok rahatsız olacağımı bildiğim için hiç girmedim Pro işine 4800 3 oyun 1 kollu Slim için fazla hocam 4000 civarlarına bulabilirsiniz tek kolla.

Hocam fan sesi cihaza zarar vermiyorsa Pro alacağım

Çok pardon 4800 yazmışım 4500 olacaktı hocam

Son düzenleme:
Hocam garanti beni kendine çekiyor ama araştıracağım hemen o ürüne atlamam peki hocam çift kollu Slim bulduk ne kadar vermeliyiz

Hocam fan sesi cihaza zarar vermiyorsa Pro alacağım

Çok pardon 4800 yazmışım 4500 olacaktı hocam
Hocam ben gözümle gittim baktım 7016b ve 7216b iki model proda vantilatör gibi bağıra bağıra fan sesi çıkarıyor ben bundan çok rahatsız oldum 7216b sahibine de sordum hatta adam bunlarda kronik dedi proların hepsi böyle bende vazgeçtim cihaz gerçekten iyi performans verebilir ama ses azımsanacak derecede değil baktığın ilanlardan birini gidip dene anlarsın ne dediğimi pro almama sebebim sırf ses oldu benim kulaklık takılı fan sesi duyuluyor rahatsız olurum ben olmam diyosan alabilirsin ps4 slim 2 kol oyunlar iyiyse 4500 verilebilir.

PS4 Pro almayı düşünüyorum FPS değerleri 1080p de 60FPS verebiliyormuş bende PS4 Pro tercih etmek istedim. Ama fan sesi fazla diyorlar bu cihaza zarar verir mi?

CD'li oyun oynamaz ve yüksek çözünürlük ayarına almazsanız sesinden hiç rahatsız olmazsınız.
Her oyun 60FPS vermiyor diye biliyorum. Ama konsollarda 40 FPS oyun oynasanız bile akıcı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı