Çok yakın işleme gücüne sahipler fakat PS4 Pro yeni teknolojilerle gelecek ve R9 380x'ten daha yüksek performans gösterecektir, özellikle de yüksek çözünürlükte.
PS4 Pro içindeki ekran kartı RX 480 olamaz, çünkü açıklanan donanımlarla uyuşmuyor. RX 480 daha güçlü. Ayrıca PS4 Pro APU olacak, yani bildiğimiz ekran kartlarını içinde barındırmayacak.
Her ne olursa olsun konsol işi iş değil. Geçen yıl ortasında PS4 aldığım için pişmanım 6 yıllık PS3 deneyimim gibi olacağını düşündüm fakat yanıldım. Bu 4K konsollar tutarsa artık 3 yılda bir konsol göreceğiz anlaşılan. En yakın zamanda GTX 1070 veya 1080 GPU, Skylake CPU içeren PC toplayıp konsolumu satmayı düşünüyorum.
Gerçekten önermiyorum PS4 kullanıcısı olarak. PS3 gibi başarılı bir konsoldan sonra PS4... Sony ayıp ettin. Türkiye'de özellikle sterlin üzerinden kur döndüğünü de unutmamak lazım.
Valla hocam seni bilmem ama ben tıkır tıkır oynuyorum hala ps4 ile gta 5 i. Ayrıca xbox konsolunun hiçbir marifeti kalmadı artık çıkacak her oyun pc de olacak o zaman niye gidip konsol alıyım gider ps4 veya pro alır god of war , spiderman, days gone gibi ilerde çıkıcak olan çok güzel oyunları oynarım.
Hocam beni bıktırdı PS4. Xbox sadece oyun konsolu değil multimedya aracı denebilir. Siz sanıyor musunuz pc sahibi olanların oyun konsoluna sahip olmadığını