PS4 Pro HP S2031a monitöre bağlanabilir mi?

SessizOyuncu35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda PS4 Pro'mu HP S2031a marka monitörüme bağlamayı düşünüyorum. Sizce bu mümkün mü? Eger bağlarsam ekranda yırtılma yaşar mıyım?

Evet kullanabilirsiniz. Fakat HDMI to VGA'ya da HDMI to DVI-D dönüştürücü almanız gerekmekte. Ekranın Çözünürlüğü 1600x900 olduğu için PS4'te çözünürlük elle ayarlanıyor mu bilmiyorum fakat 900P yapmanız ya da bazen kullandığınız bağlantı çeviriciler kalitesine göre 1080p gibi görüntü verdirtebiliyor. Bu yaşandığında yazılar vs bulanıklaşabilir. Zira 900P ekrana 1080p görüntü sıkıştırmış olacaksınız.

Evet kullanabilirsiniz. Fakat HDMI to VGA'ya da HDMI to DVI-D dönüştürücü almanız gerekmekte. Ekranın çözünürlüğü 1600x900 olduğu için PS4'te çözünürlük elle ayarlanıyor mu bilmiyorum fakat 900p yapmanız ya da bazen kullandığınız bağlantı çeviriciler kalitesine göre 1080p gibi görüntü verdirtebiliyor. Bu yaşandığında yazılar vs bulanıklaşabilir. Zira 900p ekrana 1080p görüntü sıkıştırmış olacaksınız.

Hocam peki sorunsuz bir şekilde kullanmak için ne yapmam lazım dönüştürücü alınca yazılar bulanıklaşabilir diyorsunuz peki ne yapmam lazım.

Hocam peki sorunsuz bir şekilde kullanmak için ne yapmam lazım dönüştürücü alınca yazılar bulanıklaşabilir diyorsunuz peki ne yapmam lazım.

PS sistemi ara çözünürlüklere izin vermediği için bu bulanıklaşma yaşanıyor. 1080p monitör alabilirsin, 1080P'nin altında 720P'nin üzerinde senin ekranın. Dönüştürücü ve Ekranının kalitesine bağlı olarak ya yukarı ya aşağı çekecek PS sistemi. Bu durumda yapacak bir şey yok. Ara çözünürlükler destekleniyor ve ayarlanabiliyorsa zaten 900P'de kullanırsın bir sıkıntı yaşamadan.

Hocam otomatik ayarlama seçeneği var onu secsem dediğiniz gibi olur mu?

Otomatik olarak 1080p mi atar, 900Pmi atar 720p mi atar bilemeyeceğim için bir yorum yapamıyorum. Yıllar önce PS4'ü 2. monitörüme bağlamak için kullanmıştım fakat monitör zaten 1080p'ydi. Sadece dönüştürücü olarak kullanmıştım. Bilemiyorum. Deneme yanılma yapmak zorundasınız. Dönüştürücüler zaten 50-150TL arası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı