BaChkj
Centipat
Arkadaslar bütçem maksimum 1800 lira. 144 Hz monitorler icin israf ediyorlar konsol icin. Ancak ben ilerleyen 1-2 yilda kendime PC'de toplamak istiyorum insallah. Ancak şu an ana kullanim alani konsol olacak monitörün. Panel olarak kesinlikle IPS istiyorum 1ms olursa sevinirim. ASUS VN247H 1ms 60Hz TN monitoru kullaniyorum 5 yildir ve renklerin soluklugu beni benden aldi. Agirlikli olarak FPS oynuyorum ve PC gecince de bu boyle devam edecek. Saygıdeğer arkadaslar değerli fikirleriniz benim için çok onemli.
75 Hz icin aklimdaki monitör: (Varsa farkli tavsiyeniz seve seve kabul ederim.)
www.hepsiburada.com
m.n11.com
144 Hz için aklimdaki monitorler
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
Bu monitorler hakkindaki görüşleriniz "alinir-alinmaz ya da onun yerine bunu alsan daha iyi olur" gibi fikirlerinizi merak ile bekliyorum. Saygilarimla.
75 Hz icin aklimdaki monitör: (Varsa farkli tavsiyeniz seve seve kabul ederim.)
Acer Nitro VG270bmiix 27" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro VG270bmiix 27" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
m.n11.com
144 Hz için aklimdaki monitorler
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) Fiyatı
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu monitorler hakkindaki görüşleriniz "alinir-alinmaz ya da onun yerine bunu alsan daha iyi olur" gibi fikirlerinizi merak ile bekliyorum. Saygilarimla.
Son düzenleme: