DeadlyShot
Hectopat
Yakın zamanda PS4 Pro alacağım ve 4K'da oynayabileceğim bir oyun istiyorum. Ne olduğu hiç fark etmez. Stratejiden bilim kurguya kadar. Sadece zevkli olsun yeter. @FurkanEmir41
inFamous: Second Son, Destiny, Uncharted 4: A Thief's End, Quantic Dream Bundle (Heavy Rain ve Beyond: Two Souls), God of War ve daha aklıma gelmeyen niceleri.Yakın zamanda PS4 Pro alacağım ve 4K'da oynayabileceğim bir oyun istiyorum. Ne olduğu hiç fark etmez. Stratejiden bilim kurguya kadar. Sadece zevkli olsun yeter. @FurkanEmir41
Öncelikle sevdiğin türleri söyle ben sana yardım edeyim?Cezam vardı da yazamadım. İlk GTA V mi alsam diyorum. FİFA18 de ilgimi çekti ayrıca Assasin's Creed Origin mi alsam diyorum ne dersiniz?
GTA V Online tek başına oynandığında gerçekten sıkabilen bir oyun. Yukarıda yazdığım oyunların en azından bir sonu var. Bitirdikten sonra aklında güzel yer edinip başkasına misyonerliğini yapabilirsin. Ama istiyorsan gerçekten oynaHer türü oynarım ben sıkıntı yok. Ama ne bileyim ilk olarak GTA V online oynamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.