PS4 Pro mu? PC mi?

Ugur biber

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim bir arkadasım oyun oynamak için oyun bilgisayarı veya PS4 Pro almakta kararsız kaldı. Bir tarafta PS4 Pro cihazına 5000TL para verip oyunları da ücretli almak var ve PS4 Pro cihazında oynayacağımız oyunların FPS'i 30 ile 60 arasında değişiyor PC tarafındada orta ve üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladığımızda oyunlarda FPS konusunda herhangibir kısıtlama yok tabii ki de PC tarafında da ücretsiz ve ücretli oyunlar var fakat oyunlarda alabileceğimiz FPS 60VE üstü sizce hangisi daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Merhaba benim bir arkadasım oyun oynamak için oyun bilgisayarı veya PS4 Pro almakta kararsız kaldı. Bir tarafta PS4 cihazına şu an 5000TL verip üstüne ücretli oyun almak var diğer tarafta orta ve üst düzey bir oyun bilgisayarı toplamak ve PC tarafında oyunları da internetten ücretsiz indirmek var. Arkadasım PS4 Pro ve PC arasında sizce hangisini alması mantıklı olur?
PC tarafında da oyunlar ücretli.

Ben yalnızca kulağınıza küpe olsun diye söylüyorum. Kimse hayrına oyun kırmaz bu zamanda, yeni aldığınız bilgisayara korsan yazılım sokmak ne kadar doğru olur sizin açınızdan bile tartışılır.

Merhaba benim bir arkadasım oyun oynamak için oyun bilgisayarı veya PS4 Pro almakta kararsız kaldı. Bir tarafta PS4 cihazına şu an 5000TL verip üstüne ücretli oyun almak var diğer tarafta orta ve üst düzey bir oyun bilgisayarı toplamak ve PC tarafında oyunları da internetten ücretsiz indirmek var. Arkadasım PS4 Pro ve PC arasında sizce hangisini alması mantıklı olur?

Bence bilgisayar hem oyun oynarsın hem de işlerini yaparsın.🙂

Dostlar kusura bakmayın da konudan alakasiz olabilir ama şu oyunlar indirimde ,WİTHCER 3 gibi bir oyun bile, 20 TL ye düşüyor ya. Bir sigara parası. Allah aşkına yapmayın. "SANA NE" diyen arkadaşlar crack kullandığı için TR YAMA çıkarmıyor şirketler. Olan bize oluyor!!

Bence exculosive oyunlar için kessinlikle PS4. God of war, Last of us, Spiderman, Uncharted için herşeyi değişirim.
PS4 artık eski nesil bir konsol. Belki ikinci el PS4 alınabilir ancak PS4 Pro tamamıyla ölü yatırım. Bunu PS1, PS2, PS3 ve PS4 sahibi biri olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Bence exculosive oyunlar için kessinlikle ps4. God of War, Last of Us, Spider-Man, Uncharted için her şeyi değişirim.

Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz. Ama ben sırf 3-4 oyun var diye bir konsol tercih etmem. Artık exclusive oyunlar bence o kadar da kuvvetli gelmiyor. Sony'nin artık elindeki son koz bence exclusive oyunlar. Bu oyunları sevmeyen birinin PS5 almak için neredeyse hiçbir sebep yok çünkü diğer hemen hemen tüm konularda Xbox önde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı