PS4 Pro satıp Xbox Series S almak mantıklı mı?

JackPatron

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde 2 kollu PS4 Pro ve dijital oyunlar var. Bunu satıp sıfır Series S almak mantıklı mıdır? Çünkü PS Store'dan 100 liradan fazla oyuna para veremiyorum, içim el vermiyor ve 100 liradan aşagı da zaten çok oyun yok. Xbox'ta Game Pass özelliği var. Sizce PS4 Pro'yu 3000 civari satıp, üstüne biraz koyup Series S almak mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PS4 Pro'da kalın. XBOX için olan bir oyun oynamak istemiyorsanız.

Hocam bence, Series X almak daha mantıklı. Series S hafıza olarak düşük bir konsol. Yeni nesil oyunlar için harici SSD/HDD desteği yok. Sadece depolama olarak var. Oyunları oynamak için Seagate kartını almanız gerekiyor. Bu kart da pahalı. Series X parasına denk geliyor. Derseniz ki benim için sorun olmaz. Yedekleyip kullanırım, o zaman alabilirsiniz.

Bence çok da mantıklı değil, güç bakımından aşırı bir fark yok. Ben olsam biraz daha bekleyip Series X alırdım. Daha ileriye dönük olur ve zaten Series X alana kadar da PS4 Pro sizi idare eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı