PS4 Pro Stok Sorunu

MertAkyz

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar, yaklasik 1 hafta once Kipa, Teknosa ve Vatan'a gitmistim PS 4 Pro'nun stogunu gormek icin. Hepsinde de stokta vardi. Bundan 3 gun sonra tekrar gidip baktim ama hepsin de raflardan kaldirilmisti ve internet sitelerine "Stok yok" yazilmisti. Icimden bir ses zam yapmak icin satmiyorlar diyor. Daha once boyle bir seye sahit olan varsa soyleyebilir mi? Yuklu bir zam mi geliyor?

Dolar kısa sürese 4.5 Liradan 6 Liraya çıktı.(7'den 6'ya düştü diye sevinenler var sanki önceden 4.5 değilmiş gibi.) Yeni stoklar 6 Liradan gelecek olabilir ve fiyatlar artabilir.
Dogru ama bana garip gelen sey 3 magazanin da ayni anda raftan kaldirmasi. Bu bir tesaduf mu yoksa anlayamadigim bir is birligi mi?

Is birligi degil.

300-350$'lik alet (1600/6) bir anda 266$'a iniyor. Daha da fiyati eriyor. Cunku Sony fiyat ayarlamasi yapmiyor.

Soyle ki;

Dolar 4.5 iken de PS4 1400 idi, yukselmeye baslayinca Sony durup izledi. Onun belli bir toleransi vardir. Bir anda 4.5 ten 6'ya firlayinca hâlen daha 1400'ten satmaya devam ettiler. Boylece sirketin kasasina -50$ zarar etti. Ve fiyatlar 1400 iken 2000'e cekildi. Ve DOLAR/TL kuru o toleransin altina inmeden 2000 liradan indirime girmez. Yada o -50$ lik zarari kapatana kadar.

Yani zam geleceginden degil. Kur bir dengelesin kendini. PS TR illa fiyat ayarlamasi cekip piyasaya konsol surecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı