Ps4 Pro vs i3 7100 + RX 460 Sistem

Berkay54

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, başlıktaki ikili arasında kaldım. Canım bilgisayar alıp kutularına, kasasına doya doya bakmak istiyor ancak Ps4 Pro beni çeldiriyor. Gerek evde 4k TV oluşu gerek Ps4 Pro'nun gücünün RX 460'tan güçlü oluşu beni düşündürdü. Pc alırsam da seneye RX 470 almayı düşündüğüm için o da iyi bir seçenek gibi duruyor. (i3 7100 ile darboğaz yapmaz ise cevaplandırırsanız sevinirim.) Fikirlerinizi almak istedim.

@Recep Baltaş Abicim yardımcı olursan sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz konsol mu bilgisayar mı sorusu öncelikle. Her ikisi de benzerlik sunsa da farklı cihazlar. Asıl sorman gereken soru bu. :)

2 tarafta da oynamayı seviyorum. İkisi de benim için iyi olur bu yüzden konsol bilgisayar tartışması açmayayım dedim. :)

Eğer amacın sadece oyun ise, konsol. Yok efendim ben render yapacağım, video izleyeceğim, montaj yapmak istiyorum diyorsan PC. Ben olsam tercihimi PC tarafından kullanırdım.
Fikriniz için teşekkürler.

Eğer ben indirimleri yakalarım, ya da PS4 oyunları benim için pahalı değil, PS Plus aboneliği de alırım diyorsan ben de PS4 Pro önerebilirim. 4K TV olması evinizde bir artı tabi ki.

Eğer ben indirimleri yakalarım, ya da PS4 oyunları benim için pahalı değil, PS Plus aboneliği de alırım diyorsan ben de PS4 Pro önerebilirim. 4K TV olması evinizde bir artı tabi ki.
Plus işi biraz sıkıntı gibi.
Bilgisayarda Windows 10 hala ücretsiz mi? Değilse biraz daha Ps4 Pro'ya yakınlaşacağım. Ücretsiz ise bilgisayara. Bir de ekleyeyim oyun kurulum işinde yüksek boyutlu oyunlarda internetten dolayı Steam'den çekiniyorum. Ps4 Pro alırsam oyunu takıp oynamak daha kolay gelir gibi ancak Plus işimi zora sokuyor.

Bu arada G4560 yeterli olur ve aynı FPS'i alırsınız o işlemci ile.
İhtimaller arasına alırım.
Siz RX 470 ile i3 6100 kullanıyorsunuz herhalde. Sorun yaşıyor musunuz?

Plus işi biraz sıkıntı gibi.
Bilgisayarda Windows 10 hala ücretsiz mi? Değilse biraz daha Ps4 Pro'ya yakınlaşacağım. Ücretsiz ise bilgisayara. Bir de ekleyeyim oyun kurulum işinde yüksek boyutlu oyunlarda internetten dolayı Steam'den çekiniyorum. Ps4 Pro alırsam oyunu takıp oynamak daha kolay gelir gibi ancak Plus işimi zora sokuyor.

İhtimaller arasına alırım.
Siz RX 470 ile i3 6100 kullanıyorsunuz herhalde. Sorun yaşıyor musunuz?
Yok yaşamıyorum fakat benim RAM'ler hızlı olduğu için işlemciye destek çıkıyor ve darboğaz yaşamıyorum. Normalde bazı oyunlarda darboğaz yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı