Ps4 Pro vs i3 7100 + RX 460 Sistem

İki işlemci arasında frekans hızları dışında fark yok. Windows 10 ücretsiz değil. Kinguin gibi yerlerden 100 TL civarlarında kod alabilirsin. CD takıp oynamak internet için baya bir yararlı oluyor. Steam kütüphanemde Doom var 66GB olduğu için oynayamıyorum mesela ben. CD alıp oynarsan konsol da sadece güncelleme yapıyor o da çok değil zaten. Plus ara da güzel oyunlar da veriyor. Ben NBA 2K 16, Lords Of The Fallen ve Journey gibi yapımları onun sayesinde oynadım. Bu ay LBP 3 verecek. Keyifli bir oyundur. :)

İki işlemci arasında frekans hızları dışında fark yok. Windows 10 ücretsiz değil. Kinguin gibi yerlerden 100 TL civarlarında kod alabilirsin. CD takıp oynamak internet için baya bir yararlı oluyor. Steam kütüphanemde Doom var 66GB olduğu için oynayamıyorum mesela ben. CD alıp oynarsan konsol da sadece güncelleme yapıyor o da çok değil zaten. Plus ara da güzel oyunlar da veriyor. Ben NBA 2K 16, Lords Of The Fallen ve Journey gibi yapımları onun sayesinde oynadım. Bu ay LBP 3 verecek. Keyifli bir oyundur. :)
Ama kurulumu ücretsiz değil mi? Sadece lisanslamak ücretlidir diye biliyorum.

Plus olmazsa NBA2K17'de roster indirilenebilir mi?

Plus işi biraz sıkıntı gibi.
Bilgisayarda Windows 10 hala ücretsiz mi? Değilse biraz daha Ps4 Pro'ya yakınlaşacağım. Ücretsiz ise bilgisayara. Bir de ekleyeyim oyun kurulum işinde yüksek boyutlu oyunlarda internetten dolayı Steam'den çekiniyorum. Ps4 Pro alırsam oyunu takıp oynamak daha kolay gelir gibi ancak Plus işimi zora sokuyor.

İhtimaller arasına alırım.
Siz RX 470 ile i3 6100 kullanıyorsunuz herhalde. Sorun yaşıyor musunuz?
Plus işinizi hiç zora sokmasın. Eğer konsol alırsanız bana ulaşırsınız ücretsiz şekilde almanıza yardımcı olurum.

@KABAMSI 14 günlük alıp yeni hesap aça aça tarzında mı hocam ? Plus olarak benim bildiğim bir o var valla.
Aynen öyle. Playstation un PSN plus politikasını asla doğru bulmadığımdan kesinlikle ücretli plus alma ve aldırtma taraftarı değilim ve 2 seneye yakındır bu şekilde kullanıyorum. Kendi ana hesabımdan sorunsuz şekilde oynuyorum. İnsanlar konsolu oyun oynamak için alıyor. Oyunlara zaten para ödeyip alıyoruz. Korsan almıyoruz. Ama işin içine online oynamak içinde para ödemek gelirse orda dur bakalım. Bukadarıda olmaz. Yıllık PSN plusu vereceğin parayla ben indirimleri kovalayıp en az 3 büyük bütçeli oyunları alırım.

Bana kalırsa da yanlış ama sonuçta hile olayları yok. Ayrıca sana bir yıl boyunca 24 tane oyun veriyor. Ne kadar iyi orası kullanıcı için tartışılır tabi. En azından verilen oyunlar sadece abonelikte değil de aynı XBOX tarafında olduğu gibi hep bizde kalması daha iyi olurdu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı