Ps4 Pro vs i3 7100 + RX 460 Sistem

Ps4 Pro kafama yattı gibi. Şu Plus işi hoşuma gitmedi o kadar. Bu işi iTunes kodu gibi bit şey ile halledebilir miyiz?

Hesap açmanın bir sınırı yok. Hiç açmadıysam 20 tane açmışımdır şimdiye kadar. Ayrıca çoğu ülkenin PSN hesabınıda kullanıyorum. Extreme bir indirim olduğunda Endonezya , Suudi arabistan , Amerika gibi ülkelerin hesabından oyunu satın alıyorum. Gerçi oda artık pek kalmadı. TR PSN sağolsun ciddi indirimler yapıyor ve nadiren değil sürekli olarak. BT1 119 TL idi çok yakın zamana kadar. BT4 12 TL ye kadar düştü. Playstation oyunları pahalı diye korkmamak lazım. Çıktığı gün almayiver 3 ay sonra yarı fiyatına al oyna.

Tamamiyle dürüst olarak söylüyorum. Play Station bir "HEVESTİR". Ben aldım ve çok pişmanım şuan keşke PC dizseydim diyorum içimden. Bence sen güzel bir PC topla. En iyisini yapmış olursun.

Sinir ettiler zaten Hdmi 1.4 desteği verse ne olurdu ki? Pc alacağım gibi duruyor Sony'nin huylu tutumları yüzünden. Sanki 4k çözünürlükte konsol 60fps oynayacak da 2.0 istiyorlar. 1.4 ise 30hz destekliyor.

Ps4 Pro'nun 1080p performansı Rx 460'a göre nasıldır?

Bir de konsolun arkasında Hdmi 2.0 varmış. Tv 1.4 olduğu için sıkıntı yapar mı yaparsa kararım net olarak PC olacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı