PS4 Pro vs PS5 vs Nintendo Switch

Sizce alınır mı?
Dun almaktan vazgectim, arkadasin onermeme konusunda fikrini ogrenmek istedigim icin sordum. Gorece iyi bir laptopum var ve AAA oyunlara cok nadir giriyorum, tasinilabilirligi de dusununce laptopdan devam etmek benim icin en mantiklisi gibi geldi. PS4 Pro almak isteme nedenim de 3 tane exclusive oyunuydu buyuk oranda, onlardan birinin de PC'ye gelecegi duyuruldu dun.

Oyun amaçlı bir cihaz alırken en önemli kıstas her zaman oynayacağınız oyunlar olacaktır. Bu PlayStation olur, Xbox olur, Nintendo olur, bilgisayar olur, telefon olur fark etmez alacağınız cihazda kaliteli oyun olacak bir kere. Nintendo ve PlayStation ayrı dünyalar, önce ikisinin de özel oyunlarına bakmanız lazım. İki tarafta da birbirinden kaliteli oyunlar var işinize geleni seçeceksiniz. Nintendo alırsanız çip taktırıp bedava oynarsınız, kırık PS4 Pro alırsanız bedava oynarsınız, Blu-ray sürücülü PS5 alırsanız oyunları CD'li şekilde çok az zararla nerdeyse bedava oynarsınız. PS5'de diğer iki seçeneğe göre bedavaya oynama biraz daha zahmetli olsa da gerek performans, gerek güncellik açısından sunacağı fark sebebiyle tercih etmeniz yine mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı