PS4 Pro vs Series S vs One X

hacimantvv

Hectopat
Yaza doğru PS4'ü satıp yeni konsol alacağım. Bu üçü arasında kaldım. Aslında PS4 Pro'dan çok Series S ve One X arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

Series S.
Yeni ve daha guclu konsol. PS4'u satip Pro modelini almaniz saçma olur.
Xbox tarafina gecin bence. Xbox tarafindada Series S tabii ki.
F/P olarak cok iyi bir konsol. Yanlış bilmiyorsam PS4 Pro daha pahali.
Game Pass için konusmama gerek yok herhalde.

Yaza doğru PS4'ü satıp yeni konsol alacağım. Bu üçü arasında kaldım. Aslında PS4 Pro'dan çok Series S ve One X arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

Series S
Series S.
Yeni ve daha guclu konsol. PS4'u satip Pro modelini almaniz saçma olur.
Xbox tarafina gecin bence. Xbox tarafindada Series S tabii ki.
F/P olarak cok iyi bir konsol. Yanlış bilmiyorsam PS4 Pro daha pahali.

Piyasadaki bilgisayar fiyatlarına bakınca Series S gercekten tam bir F/P harikası. 5000 TL'ye bu devirde ofis bilgisayarı bile toplanamıyorken Series S en az 6-7 yıl yeni çıkacak bütün oyunları akıcı bir şekilde oynatır.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Series S düşünüyordum, şimdi ise kesinim. Series S alacağım. İstanbul içinde güvenilir ve iyi fiyata konsol satan mağaza varsa eğer yazarsanız sevinirim.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Series S düşünüyordum, şimdi ise kesinim. Series S alacağım. İstanbul içinde güvenilir ve iyi fiyata konsol satan mağaza varsa eğer yazarsanız sevinirim.

İnternetten alın hocam internet fiyatı ile mağaza fiyatı arasında en az 2-3K fark var ben internetten aldım global Microsoft garantisi de var bir sorunu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı