Gerçek 4K değil Xbox One X de Pro da olduğu gibi oyunlar 1440p 1800p gibi çöznürlüklerden 4K ya upscale ediliyor. PS4 için nasıl ki dinamik 4K sunuyor deniliyorsa Xbox One X için de True 4K deniliyor yani tamamen laf cambazlığından ibaret pazarlama stratejisi sadece.GamePass, gerçek 4K aynı zamanda PS4'e fark atan grafikler ve kol için Xbox One X diyorum ben.
Benim bildiğim Xbox oyunlarını bilgisayarda da oynayabiliyoruz peki bu tam tersi için geçerlimi ?Şahsen Xbox One X alırdım. Bir çok oyun sunuyor. Onun dışında controller çok hoşuma gidiyor fakat şöyle bir gerçek var ki çoğu oyun aynı zamanda bilgisayarda da var.
Microsoft Store'dan alacağın her oyunu bilgisayardan da Xbox'tan da oynayabilirsin.Benim bildiğim Xbox oyunlarını bilgisayarda da oynayabiliyoruz peki bu tam tersi için geçerlimi ?Şahsen Xbox One X alırdım. Bir çok oyun sunuyor. Onun dışında controller çok hoşuma gidiyor fakat şöyle bir gerçek var ki çoğu oyun aynı zamanda bilgisayarda da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.