PS4 Pro vs Xbox One X

Arkadaşlar oynayacağım oyunlar öle abartı bişey olmaz gtav pes felan şuanlık one x 4k iyi güzelde tv 4k desteklemiyor şimdi hangisini almalıyım karar çok zor

Arkadaşlar oynayacağım oyunlar öle abartı bişey olmaz gtav pes felan şuanlık one x 4k iyi güzelde tv 4k desteklemiyor şimdi hangisini almalıyım karar çok zor
Tv 4K olmasa bile Xbox one x 1080p de normal 1080p'ye göre daha iyi görüntü veriyor. Bunun sebebi görüntüyü 4K'dan 1080p'ye sıkıştırması.

Yani şimdi one x biraz araştırdım baya iyimiş vatandan 2900tl 1tb + 1 ek oyun koluyla alıcam sonkez öneriyormusunuz çünkü bi 5 yıl felan kullanıcam beni idare etmesi gerek.

Yani şimdi one x biraz araştırdım baya iyimiş vatandan 2900tl 1tb + 1 ek oyun koluyla alıcam sonkez öneriyormusunuz çünkü bi 5 yıl felan kullanıcam beni idare etmesi gerek.
Keşke biraz erken alabilme durumunuz olsaydı. 2 hafta önce, 2000 TL idi konsol. Ama indirim bitti. Öneri konusuna gelirsek cidden güzel cihaz. Üyelik sistemleri harika. Bir bakmanızı öneririm. Ya da ben size yazabilirim üyelik sistemlerini.

Edit : eğer arkadaş ortamın varsa konsolda xbox çok işine yarayacaktır. Multiplayer kısmında daha iyi bir seçenek. Çünkü futbol ve fps oyunlarında kolu daha iyi. Ve üyelikleri çok ucuza getirebilirsin arkadaşın varsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı