PS4 Pro vs Xbox Series S

Peki bulduğum yurt dışından getirilmiş ve elden alabileceğim 2.800 ile 3.900 TL arasında bulabildiğim PS5'ler güvenilir midir ne diyorsunuz.

Tam hatırlamıyorum bir YouTube kanalında görmüştüm.
Güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Zaten stok sorunu var elindeki bir cihazı 250-300 dolara verecek adam sayısı bence çok değildir. Veriyorsa da zaten bilin keyfinden vermiyordur. Yeni gelecek oyunları açmama gibi bir durum söz konusu değil. Bunun portlamasını yapan iyi mühendisler mevcut zaten. Microsoft'a ait oyunlar zaten direk Xbox düşünülerek optimize ediliyor. Ek olarak sıfır ürün kullanmak her zaman daha iyidir.

Peki bulduğum yurt dışından getirilmiş ve elden alabileceğim 2.800 ile 3.900 TL arasında bulabildiğim PS5'ler güvenilir midir ne diyorsunuz.
Tabii ki değildir. Bu devirde adam o paraya günahını satmaz.
Depolama birimi için bazı SSD'ler yeni nesil oyunları açmayacak deniyor doğru mudur?
Destekleyen SSD alırsanız sıkıntı olmaz. Onun için yeni konu açarsınız bizde size yardımcı oluruz.

Güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Zaten stok sorunu var elindeki bir cihazı 250-300 dolara verecek adam sayısı bence çok değildir. Veriyorsa da zaten bilin keyfinden vermiyordur. Yeni gelecek oyunları açmama gibi bir durum söz konusu değil. Bunun portlamasını yapan iyi mühendisler mevcut zaten. Microsoft'a ait oyunlar zaten direk Xbox düşünülerek optimize ediliyor. Ek olarak sıfır ürün kullanmak her zaman daha iyidir.

Tabii ki değildir. Bu devirde adam o paraya günahını satmaz.

Destekleyen SSD alırsanız sıkıntı olmaz. Onun için yeni konu açarsınız bizde size yardımcı oluruz.

Peki elimde 160 GB'lık Slim multimanlı ve crackli oyun mağazası olan 2 kollu temiz sıkıntısı olmayan bir adet PS3 var tahminen kaç TL'ye satabilirim?

Peki elimde 160 GB'lık Slim multimanlı ve crackli oyun mağazası olan 2 kollu temiz sıkıntısı olmayan bir adet PS3 var tahminen kaç TL'ye satabilirim?
PS3 miladını doldurmuş bir cihazdır benim gözümde. Ancak ikinci el piyasasını bilmiyorum yanıltıcı olmak istemem. Letgo üzerinden fiyatlara bakıp malum bir fiyata verebilirsiniz.

İlaveten bende Xbox Series X var. Açıkçası hangi oyunu oynayacağımı şaşırdım. Game Pass'te o kadar fazla oyun var ki. Fazla olması da önemli değil. Oyunlar gerçekten kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. PS ile Xbox'ın arasında kaldım. PS4'ün exclusive oyunlarını beğeniyorum. Elimde PS3 var ama PS4'ün desteğinin kalkması beni rahatsız ediyor. Xbox'ın ise desteği daha uzun sürüyor. SSD'si var ama SSD'sinin alanı çok düşük. Game Pass'i de unutmayalım. Xbox'ın oyunlarını bilmiyorum, beni tatmin edebilir mi emin değilim.

Hangisini önerirsiniz?
XBOX

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı