PS4 Pro vs Xbox Series S

ADANALI011

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben konsol almayı düşünüyorum. PS4 Pro mu yoksa Xbox Series S mi karar veremedim. Öncelikle buldum 5500 sıfır Xbox Series S daha kutusu bile açılmamış PS 4 Pro'lar pahalı. Sordum 2.el 4250 ded. İ sizce donanımsal olarak ömür olarak ısınma olarak hangisi daha iyi? FPS olarak falan?

Series S al ama tavsiye etmem çünkü depolama alanı çok az çok sıkıntı veriyor bu o yüzden Series X al hemen hemen aynı özellikler var.

PS4 Pro, 6 senelik cihaz ve yeni nesil oyun desteğini 1-2 sene sonra almayacak (yeni nesil oyunların gücünü de kaldıramıyor zaten) bundan dolayı Series S daha mantıklı tercih.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. 2. elde 4500 TL'ye RDR 2, Metro Exodus gibi oyunları olan Series S var. Arkadaşımda ise tertemiz kullanılmış bir PS4 Pro var.

Series S'den yanayım ancak bazı yönlerden PS4 Pro daha cazip geliyor.

Merhaba, ben konsol almayı düşünüyorum. PS4 Pro mu yoksa Xbox Series S mi karar veremedim. Öncelikle buldum 5500 sıfır Xbox Series S daha kutusu bile açılmamış PS 4 Pro'lar pahalı. Sordum 2.el 4250 ded. İ sizce donanımsal olarak ömür olarak ısınma olarak hangisi daha iyi? FPS olarak falan?

Series S. PS4 Pro hem yaşı geldi hem de Game Pass sistemi yok. O bulduğunuz Series S yurt dışı ürünüdür bir sorun çıkarsa muhatap bulamazsınız 6300 TL garantili olanı bence para biriktirip garantili olanı alın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı