PS4 Pro'dan Series S'e geçilir mi?

Evet ama eğer sesli bir sürümse ona büyük ihtimalle bir şey yapamazlar. Siz yine de fırçayla PS4 Pro'nün yanındaki tozları falan alın.

Abi baktım fanına adam gibi toz da yok inFamous: Second Son oynuyorum 8 9 yıl önceki oyun ama aşırı derece ses çıkartıyor oysaki fat kasa bile o oyunda gayet optimize...

Keşke sesli sürüm almasaydınız ama eğer aşırı ses çıkartıyordu bir sorun vardır.

Abi aldığım zaman hiç araştırmadım direk en pahalısı en iyisi mantığı ile aldım o yüzden çok pişmanım vallahi yakın zamanda 5 6K arası bir fiyata satarım herhalde 2 kol 10 oyun ile.

Abi aldığım zaman hiç araştırmadım direk en pahalısı en iyisi mantığı ile aldım o yüzden çok pişmanım vallahi yakın zamanda 5 6K arası bir fiyata satarım herhalde 2 kol 10 oyun ile.
Bende 4.5'a falan satacağım hiç bir sıkıntısı yok.

Belkide satmam kalır belli olmaz.

Gamepass ile mükemmel bir cihaz. Fiyatında rakibi yok. 5000 6000 lira ile alabileceğiniz en yüksek perfonmansa sahip. Özel oyunlar oynayamamak can sıkabilir diyeceğimde malum oyun fiyatları. Neredeyse tüm oyunlar 60 fps, 120 fps destekleyen de bir çok oyun bulunuyor. Cihaz çok sessiz, fana kulağını dayayınca bile az duyuyorsunuz. Kolu ise Ps kolundan çok daha rahat ve ergonomik.

Yok abi ben baktım PS4 Pro 0-1, 5 telaflop arası daha güçlü.
PS4 Pro, yeni nesil oyunları oynatma konusunda Series S'e nazaran çok başarısız. Series S, stabil şekilde 60 FPS oynatabiliyor yeni nesil oyunları.

Abi MediaMarkt'ta 9.8k olmuş 6K ya bulursan bana da söyle (yurt dışı cihazlar 6K ve 6, 5K arası değişiyor bu arada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…