PS4 Pro'dan Series S'e geçilir mi?

PS4 Pro'da oynayamadığın hangi oyunları,
Xbox Series S'te oynamayı düşünüyorsun?
Abi mesela rdr2 ps4 pro da (galiba sadece bende) oyun berbat görünüyor, fps düşüşleri bol ve çok aşırı rahatsız edici derecede ses var onu oynarım onun dışında optimize ve özel oyunları oynarım son olarak gamepass ile geriye uyumluluğum tadını çıkartırım herhalde :D

Evet zaten tüm oyunları oynamıssın daha PS ile işin kalmamış ben de ya bilgisayara ya da Series X'e ya da hem Series S hem de 3070 sisteme.

Abi PC çok pahalı şu an TR de yapılması gereken iş görmesi için ucuz bir laptop ve Series S böyle 5 6 yıl gider bence.

Abi mesela rdr2 ps4 pro da (galiba sadece bende) oyun berbat görünüyor, fps düşüşleri bol ve çok aşırı rahatsız edici derecede ses var onu oynarım onun dışında optimize ve özel oyunları oynarım son olarak gamepass ile geriye uyumluluğum tadını çıkartırım herhalde :D
Eğer yarış oyunları falan oynacaksan FH gibi thrustmaster veya Logitech direksiyon seti almanı öneririm bu arada The Crew 2 de oynadın mı?

Eğer yarış oyunları falan oynacaksan FH gibi Thrustmaster veya Logitech direksiyon seti almanı öneririm bu arada The Crew 2 de oynadın mı?

Abi Crew 2 oynadım ama yukarıda RDR 2 için yazdıkladım Crew 2 için de geçerli (berbat görüntü, FPS düşüşü, rahatsız edici derecede fan sesi vb.) Ayrıca bir Forza Horizon 5 denedim Crew 2'ye dönemedim :D

Abi PC çok pahalı şu an TR de yapılması gereken iş görmesi için ucuz bir laptop ve Series S böyle 5 6 yıl gider bence.
22000'e falan toplarım herhalde ama yada series s ve t248 direksiyon seti(5700'e getirteceğim ben)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı