Abi ben ithalatçı garanti olayını anlamadığımdan pek bulaşmıuorum diğer forumlarda herkes Microsoft garantı al diyorlar ithalatçıya bakıyorum onda da Microsoft garanti var biri bana bu olayı anlatabilir mi?
Ürünün kendisini gönderenler garanti veriyor ki bu garantiye güvenilmiyor. Üründe sorun çıkarsa bakmıyorlar bakarlarsa bile çok zor geri dönüş almak. Ya kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar yada aylarca bekletip para iadesi yapıyorlar. Ki para iadesi de vermeme ihtimalleri de var. Microsoft garantisinde her türlü şeyi ücretsiz yapıyorlar, USB yerini kırdım sıfır cihaz ile değiştirdiler. En iyisi temiz bir ikinci el xbox almak bütçe kısıtlıysa.
Ürünün kendisini gönderenler garanti veriyor ki bu garantiye güvenilmiyor. Üründe sorun çıkarsa bakmıyorlar bakarlarsa bile çok zor geri dönüş almak. Ya kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar ya da aylarca bekletip para iadesi yapıyorlar. Ki para iadesi de vermeme ihtimalleri de var. Microsoft garantisinde her türlü şeyi ücretsiz yapıyorlar, USB yerini kırdım sıfır cihaz ile değiştirdiler. En iyisi temiz bir ikinci el Xbox almak bütçe kısıtlıysa.