PS4 Pro'dan Series S'e geçilir mi?

Abi ben ithalatçı garanti olayını anlamadığımdan pek bulaşmıuorum diğer forumlarda herkes Microsoft garantı al diyorlar ithalatçıya bakıyorum onda da Microsoft garanti var biri bana bu olayı anlatabilir mi?
Ürünün kendisini gönderenler garanti veriyor ki bu garantiye güvenilmiyor. Üründe sorun çıkarsa bakmıyorlar bakarlarsa bile çok zor geri dönüş almak. Ya kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar yada aylarca bekletip para iadesi yapıyorlar. Ki para iadesi de vermeme ihtimalleri de var. Microsoft garantisinde her türlü şeyi ücretsiz yapıyorlar, USB yerini kırdım sıfır cihaz ile değiştirdiler. En iyisi temiz bir ikinci el xbox almak bütçe kısıtlıysa.

Ürünün kendisini gönderenler garanti veriyor ki bu garantiye güvenilmiyor. Üründe sorun çıkarsa bakmıyorlar bakarlarsa bile çok zor geri dönüş almak. Ya kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar ya da aylarca bekletip para iadesi yapıyorlar. Ki para iadesi de vermeme ihtimalleri de var. Microsoft garantisinde her türlü şeyi ücretsiz yapıyorlar, USB yerini kırdım sıfır cihaz ile değiştirdiler. En iyisi temiz bir ikinci el Xbox almak bütçe kısıtlıysa.

Vallahi abi bir yerde de ithalatçı garantiye 1 yıl Microsoft garanti de dahil diyorlar o yüzden anlamadım.

Oculus Quest 2 7000 9000 arası satılıyor ve orada 17.000 lira. Oradan araştırmadan ürün almamak lazım asla.

Ben de genelde internetten alışveriş yapıyorum.

Hocam buldum sonunda 7749TL;

Abi yurt dışı cihazlar sarı sitede falan 6.5k onda da 1 yıl global garanti olduğundan Türkiye'de de geçerliymiş 1 yıl garanti için o kadar değer miki?

Onu araştırmak lazım, her satan yer farklı.

Abi yukarıda yazdığın yurt dışı cihaz olayına bakın 1 yıl garanti için o kadar fiyata değer mi yoksa başka fark var mı?

Onu araştırmak lazım, her satan yer farklı.

Abi yukarıda yazdığın yurt dışı cihaz olayına bakın 1 yıl garanti için o kadar fiyata değer mi yoksa başka fark var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı