E EverestNero42 Zeptopat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pekala garip, açtım böyleydi. Öncelikle Elden Ring açarken fark ettim. Elden Ring'den dolayı sandım. Bloodborne'da da aynı sıkıntı oldu. Belki düzelir diye reset attım, olmadı. Son olarak garantisi var.
Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pekala garip, açtım böyleydi. Öncelikle Elden Ring açarken fark ettim. Elden Ring'den dolayı sandım. Bloodborne'da da aynı sıkıntı oldu. Belki düzelir diye reset attım, olmadı. Son olarak garantisi var.
DearFear Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 286 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B650M Gaming Plus WIFI Amd Ryzen 5 7600 MSI CoreLiquid 240r ARGB 16x2 GB DDR5 6000Mhz G.Skill Trident Z5 Neo RGB MSI GeForce RTX 4060Ti Ventus 2x Black 8Gb OC Kingston Renegade M2 MLD M300 M2 MSI MPG A850GF 850W MSI MAG FORGE M100R + Asus Rog Ally Z1 Extreme + PlayStation5 Fat CD Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #11 EverestNero42 dedi: Ücretsiz yaptırabilir miyim? Garantisi var. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa direkt garantiye gönder, garanti kapsamında yapılacaktır. Artı 0 Eksi
EverestNero42 dedi: Ücretsiz yaptırabilir miyim? Garantisi var. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa direkt garantiye gönder, garanti kapsamında yapılacaktır.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #12 Analog Drift problemi, bir ara DS4 ve DS3'te çok çektim bu problemden. Garantisi varsa garanti kapsamında ücretsiz yapılacaktır. Artı 0 Eksi
Analog Drift problemi, bir ara DS4 ve DS3'te çok çektim bu problemden. Garantisi varsa garanti kapsamında ücretsiz yapılacaktır.