Merhabalar. Arkadaşımın PS4'üne bağlanmak istiyorum fakat bir türlü beceremedik. Kod ile girmeye çalıştık Remote Play ile fakat o da olmadı. Arkadaşım biraz uzakta. PS4'de TeamViewer gibi bir şey var mı, yoksa uzaktan bağlanmak mümkün değil mi?
Hocam çok gecikme yaşarlar bu şekilde. Çünkü yansıyan görüntüyü yansıtacaklar. Wi-Fi ile bile remote edince gecikme yaşanıyor. Ethernet kullanın yoksa remotedan verim alamazsınız.
Hocam çok gecikme yaşarlar bu şekilde. Çünkü yansıyan görüntüyü yansıtacaklar. Wi-Fi ile bile remote edince gecikme yaşanıyor. Ethernet kullanın yoksa remotedan verim alamazsınız.
Aslında PS play uygulaması var ama bizim ülkede aktif kullanılmıyor. Kullanmak için bazı yöntemler var araştırabilirsiniz. PS play üstünden arkadaşınızın hesabıyla oturum açarak da kullanabilirsiniz.
Ben remote kullandım daha önce uzakta olmama rağmen. Ayarları tam olarak doğru yaptığınıza emin misiniz?
Hocam çok gecikme yaşarlar bu şekilde. Çünkü yansıyan görüntüyü yansıtacaklar. Wi-Fi ile bile remote edince gecikme yaşanıyor. Ethernet kullanın yoksa remotedan verim alamazsınız
Arkadaşım bir kod verdi onu girdiğimde "Bu hesap ile bu PS4 ilişkilendirilmiyor" tarzı birşey demişti. Ekran Görüntüsünü bulursam ekleyeceğim.
Aldığım hata bu
Aslında PS play uygulaması var ama bizim ülkede aktif kullanılmıyor. Kullanmak için bazı yöntemler var araştırabilirsiniz. PS play üstünden arkadaşınızın hesabıyla oturum açarak da kullanabilirsiniz.